Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 16 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wordt Channah Koerten van Echte Meisjes de nieuwste Bachelorette?

Als er iemand een begrip is in reality-land, dan is het wel Channah Koerten. Op televisie was namelijk de afgelopen jaren te zien dat Channah Koerten zeker niet vies is van een beetje reality-tv. Gelukkig maar, want kijkers smullen van elk programma waarin deze vrouw te zien is. Maar gaan we Channah Koerten binnenkort ook in het bekende programma de Bachelorette zien?

Wij hopen het!

Channah Koerten

Als je al jaren reality-programma’s kijkt weet je dat Channah Koerten bekend is geworden van Ex on the Beach. Hier werd Channah herenigd met haar ex Quentin en zij zorgden voor de nodige – laten we zeggen – iconische beelden. En hoewel de twee als exen aankwamen leken ze na dit avontuur weer helemaal voor elkaar te willen gaan.

En voordat we het wisten was Channah Koerten zwanger van hun eerste kindje en dit werd volledig vastgelegd op haar YouTube-kanaal. Maar Channah Koerten en Quentin waren ook te zien in Temptation Island, waar ze hun relatie op de proef stelde, maar het koppel moest de show eerder verlaten omdat Channah zwanger bleek te zijn.

De Bachelorette

En na al deze reality-programma’s – en niet te vergeten ‘Echte Meisjes’ – lijkt Channah nog geen genoeg te hebben van al het drama. Als het aan haar ligt is zij namelijk de nieuwste Bachelorette. In een gesprek met Farja Farvardin – beter bekend als Fawry not Sawry – in zijn nieuwe show Realitea heeft Channah het namelijk over het reality-programma en vertelt ze dat zij wel de nieuwe Bachelorette zou willen zijn.

Als Farja vraagt of Channah ervoor zou openstaan om de nieuwe Bachelorette te zijn antwoordt ze namelijk: “Ja, Ja. Ja dat zou ik heel leuk vinden.” Hierop antwoordt de andere gast, Magali Gorre: “We hebben een kandidaat.” Nu is Channah op dit moment natuurlijk – voor zover wij weten – nog niet de nieuwe Bachelorette, maar wij zouden dit wel ontzettend leuk vinden. RTL???