Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Reality 28 feb 2023
Leestijd: 4 minuten

Drama, ruzie en nog meer drama tijdens reünie Echte Meisjes In De Jungle

De reünie van Echte Meisjes In De Jungle staat eindelijk op Videoland. Hoe we eerst konden genieten van de meisjes die twee weken in de jungle doorbrachten en voor de nodige drama zorgden, is het nu tijd voor de laatste aflevering. Sommigen sluiten vriendschap en andere gaan nog voor de laatste keer in de aanval.. Eén ding is zeker: er is veel drama.

Jill in tranen

De reünie-aflevering van Echte Meisjes In De Jungle begint vrij rustig, totdat Janice aan het woord komt. Als Valerio haar vraagt welk teamlid haar op een negatieve manier heeft verbaasd, antwoord zij: “Jill vond ik eerst heel stil. Toen ze wat meer ging praten, er bondjes gevormd werden en ze achter mensen hun rug om ging praten… Toen dacht ik: hm, ik dacht dat jij heel zachtaardig, lief en onzeker was. Maar op een gegeven moment werd er een spel gespeeld.” Ook Esmee is het met Janice eens: “Jill is zo’n typetje als Annabel. Ze wil altijd ‘lief’ zijn voor iedereen, maar in mijn ogen werkt dat niet. De waarhied komt altijd boven. Als je bij iedereen lief doet, dan gaan mensen toch een hekel aan je hebben.”

Het andere team neemt het wel voor Jill op en vertellen dat zij het niet eens zijn met de discussie. Esmee gaat door met haar verhaal en vertelt dat zij boos is op Jill omdat zij een hartjesemoji heeft geplaatst onder Louisa haar foto op Instagram. Volgens Esmee kan dit echt niet als je vriendinnen bent. “Ik bedoel dat helemaal niet zo”, vertelt Jill, die ondertussen in tranen is uitgebarsten. “Het zijn allebei vriendinnen van mij en ik snap dat er verwarring komt. Maar er was zoveel drama in de jungle en om dat buiten die jungle dan door te zetten door een hartje snap ik niet.”

Komt deze ruzie ooit nog goed?

Esmee is op dreef en zoekt ook bijna ruzie met Louisa. Gelukkig heeft Louisa een ander plan en opent zij de aanval op een ander meisje. Eigenlijk wilde ze tijdens het incident Annabel pakken inplaats van Esmee. “Continu waren jij en Michella bepaalde opmeringen aan het maken naar mij”, vertelt Annabel. Waarna Michella schreeuwt: “Ik zat niet eens bij jou in het team! Laat me met rust!” Uit de aflevering komt ook naar voren dat Annabel zich gespest voelde door Michella. Annabel en haar junglevriendin, Janice maken het dan ook zeker niet goed met Michella en Louisa, ondanks de poging van Valerio om handen te schudden.

Louisa en Esmee weer vriendinnen?!

Louisa wendt zich ook nog even tot Esmee. Zij verontschuldigt zich voor het incident tijdens aflevering 2, waarbij Esmee haar arm brak en ze de jungle moesten verlaten. “Ik had zoveel spijt. Toen ik bij het hotel kwam, heb ik een brief geschreven”, vertelt ze. Een teleurstelling voor de kijkers, want Louisa wil de brief niet voorlezen maar zal hem op een later moment wel met Esmee delen. De twee geven elkaar een knuffel en laten de ruzie achter zich.

Een onschuldig TikTokfilmpje

Maar hiermee is de ruzie nog niet klaar. Er ontstaat veel ophef over Annabel, die de aanvaring heeft nagebootst in een video op TikTok met Bram Krikke. Fabiola zegt hierover: “Wat ik een sneer uithalen vind is een video maken met Bram Krikke, om extra volgers te krijgen terwijl het hele incident niet leuk was.”

Annabel legt uit dat de video niet met een verkeerde intentie was gemaakt en dat Bram met het idee kwam.

@bramkriktok

En dan gaat het vreselijk mis… #echtemeisjesindejungle #bramkriktok

♬ som original – andré – andré

Fabiola heeft hier nogsteeds een andere mening over: “Ik vind als je daar zo kan gillen en gek doen in een video, waarom kwam je dan niet op voor Esmee op dat moment. Ik vind dat zo dubbelzinnig.” Hierop schiet Annabel natuurlijk in de verdediging: “Nou, ten eerste, stonden er twee mensen tussen mij in. Ten tweede, het ging super snel en ik snap gewoon niet waarom jij de hele tijd je mond open moet trekken.” Fabiola laat weten dat zij dat filmpje gewoon niet vindt kunnen. Hoe deze video tot stand is gekomen is ook nog twijfelachtig, Michella deelt hier een TikTok over.

@michellakox1

#echtemeisjesindejungle #voorjou #foryoupage #fyp

♬ origineel geluid – michellakox1

Al met al was de reünie vermakelijke televisie, maar de meisjes zelf moeten er nog even van bijkomen.

Michella Kox en Janice Blok uit Echte Meisjes vechten elkaar de jungle uit