Gina Koninkx
Gina Koninkx Reizen 28 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom roadtrippen met je partner veel leuker is dan naar een bestemming vliegen

Twijfel je nog of jij en je lief het vliegtuig pakken naar een tropische bestemming of de auto? Die ellenlange rijen op Schiphol maken de keuze alleen maar makkelijker. Daar zit toch niemand op te wachten? Laad de auto maar vol met spullen en vertrek wanneer jullie willen. Roadtrip it is!

Elk koppel zou minstens één keer samen een roadtrip moeten maken. Er gaat een wereld voor je open.

Maak een roadtrip met je partner in plaats van een vliegreis

Geen dure vliegtickets voor jullie, maar een plekje front row in de auto.

1. Gaan en staan waar je wil

Als je met een auto of camper op vakantie gaat, ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. Bevalt het weer jullie ergens niet? Dan rijden jullie gewoon door naar een volgende bestemming. Deze instelling zorgt ervoor dat jullie veel relaxter in de vakantie staan, daardoor kan je vanzelfsprekend ook veel meer genieten van de reis.

2. Jullie hebben veel privacy

Onderweg hebben jullie samen alle tijd van de wereld. Dat is natuurlijk veel lekkerder dan op een vlucht zitten met 180 man en vervolgens in een resort belanden waar je handdoek aan handdoek ligt. Jullie niet gezien. Een roadtrip staat garant voor een vakantie écht van jullie tweetjes en die privacy zal jullie relatie alleen maar ten goede komen.

3. Je leert elkaar nóg beter kennen

Dacht jij je partner al door en door te kennen? Een roadtrip zorgt ervoor dat je je liefde nog veel beter leert kennen. Al helemaal als jullie geduld op de proef wordt gesteld in een file.

4. Genieten van romantische momenten

Als je met een auto of camper reist zie je veel meer van de omgeving. En de omgeving waar jullie doorheen rijden heeft prachtige dingen voor jullie in petto. Wat dacht je van een zonsopgang om 06:00 uur in de ochtend met enkel het gefluit van vogels? Super romantisch. Dat komt jullie relatie absoluut ten goede.

5. Als jullie een roadtrip aankunnen, kunnen jullie alles aan

Hebben jullie alle files, navigatiefouten en vermoeidheid in de auto overleefd? Dan kunnen jullie samen de héle wereld aan.

Met deze 5 tips overleef jij gegarandeerd je eerste vakantie met je nieuwe partner