Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 10 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Checklist: déze 8 beautyproducten hoort elke vrouw in haar kast te hebben staan

Volgens mij kunnen we wel stellen dat iedereen die frequent op Beautify leest, dat die enige kennis heeft over beauty. Waarschijnlijk weten we dan ook allemaal dat er best wel veel geld uitgegeven kan worden aan beautyproducten. Maar welke producten heb je nu écht nodig in je kast. En welke producten zijn de prijs waard?

Wij gaan het je vertellen.

Beautyproducten die je wel móet hebben

Het duurt meestal wel een tijdje voordat je de producten hebt gevonden die écht bij jouw passen. Dat verschilt voor iedereen. Maar na een tijdje heb je het helemaal duidelijk en is het heerlijk om je dagelijkse routine uit te voeren.

1. Een goede make-up remover

Na een lange dag heb je gewoon een goede make-up remover nodig. Waarschijnlijk weten we namelijk allemaal hoe belangrijk het is dat je je gezicht goed wast. Het kan je huid namelijk onwijs beschadigen als je gaat slapen met je make-up nog op. Daarom hoort dit beautyproduct écht in deze lijst.

Dit is alles wat je moet weten over het verwijderen van make-up (en wat je vooral niet moet doen).

2. Een veel te dure conditioner en shampoo

Tsja, je kapper heeft echt gelijk over dit beautyproduct. Bij haarproducten hangt de kwaliteit echt af van de prijs. Als je nog geen professionele producten gebruikt, dan kunnen wij het je aanraden, tennisten als je salaris het aankan 😉

3. Droogshampoo – kan niet missen

Als je een paar minuten te lang hebt gesnoozt dan is dit beautyproduct echt je levensredder. Je haar ziet er nooit meer vettig uit met dit wonder-product. Wel moeten we je waarschuwen het niet te vaak te gebruiken. Volgens experts kan droogshampoo voor dof haar zorgen, hier lees je er alles over.

4. De ultieme mascara

De laatste tijd gaat het op social media álleen nog maar over de perfecte mascara. De mascara van Maybelline gaat nu viral op TikTok omdat-ie fantastisch is. Hier vind je resultaat nadat je de mascara opdoet.

5. Neutraal oogschaduwpallet

Deze kleuren kan je op dagelijkse basis gebruiken. Je kan je pas echt make-up goeroe noemen als je één van de bekende neutrale oogschaduwpaletten in huis hebt.

6. Nachtcrème

We doen alles voor een perfecte huid, zo is het belangrijk dat je niet alleen een ochtendcrème in huis hebt, maar ook eentje voor in de nacht. Deze crèmes zorgen voor een perfecte verzorging van je huid.

7. Kan niet missen: een oogcrème

Als je nog iets mist, dan zou het een oogcrème kunnen zijn. Deze is namelijk nog niet zó bekend. Maar zeker een goede aanvulling voor je beautyproducten. De huid onder je ogen is het dunst van al je huid – dat betekent dat deze extra bescherming en verzorging nodig hebt. Hiervoor heb je speciale crèmes, die het zeker waard zijn op te gebruiken.

8. Dagelijkse moisturizer – wat je weet dat het belangrijk is

Het verschil tussen een nachtcrème en een dagelijkse dagcrème is het kleine beetje SPF dat erin zit. We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk dat is. Daarnaast is het helemaal niet verkeerd om twee keer per dag je gezicht te hydrateren. Deze hoort dus zeker bij je dagelijkse beautyproducten.