Emma Toussain
Emma Toussain Koopjes en budgethacks 1 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Je huis upgraden voor een prikkie? Action stunt met stijlvolle decoratie

De zomerse dagen beginnen langzaamaan korter te worden, het wordt vroeger donker.. niet heel erg leuk voor alle zomerliefhebbers, maar elk seizoen heeft zo z’n charme. Hallo herfst! De hoogste tijd om het binnen weer knus te maken. Niets is zo lekker om je slaapkamer en je woonkamer een najaars-upgrade te geven en het gevoel te hebben dat je alles bij de hand hebt. Mocht je daar niet té veel geld aan willen uitgeven (zeg, budget avn 50 euro?) dan is Action je way to go.

Je huis veranderen zorgt meteen al weer voor een andere gemoedstoestand.

Je huis upgraden voor een prikkie? Action stunt nu met wel hele stijlvolle items

Een bed met een fijn warm dekbed om lekker onder te kruipen of een zacht vloerkleed, veel kussens en zachte plaids op de bank voor gezellige filmavonden.. heel fijn als je ook de juiste spullen hebt. En je hoeft daar niet altijd honderden euro’s aan uit te geven.. daarom blijft zo’n regelmatige update bij veel mensen op de ideeënstapel liggen. Maar dat is dus niet nodig! Let goed op.

Lekker slapen? Zo heb je bijvoorbeeld al een nieuw hoofdkussen voor €4.95 -, een nieuw hoeslaken vanaf €10,95 – en een bijpassende kussensloop voor €2,69.

Da’s helemaal niet duur hè?

Filmavonden op de bank

Wil jij je woonkamer een gezellige upgraden geven? Dan heb je natuurlijk wel nieuwe stijlvolle kussentjes nodig. Getufte kussens zijn vaak niet goedkoop, maar hier scoor je er al eentje voor €5,95. Nieuw decoratief tapijtje? €5,99. Tijdens de koudere maanden is niets lekkerder dan je voeten op een zacht vloerkleed neer te zetten en het maakt je ruimte ook echt af, een stuk gezelliger meteen toch? Dachten wij ook.

De items zijn niet te koop via de webshop maar je kunt per item wel kijken of het in jouw dichtstbijzijnde winkel beschikbaar is. Happy shopping!

Douglas stunt nu met korting dus sla je favo high-end beautyproducten nu goedkoop in