Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 5 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Hebben – Bij Action is nu een 2-in-1 opblaasbare bank verkrijgbaar in geweldige prints

Hoewel het weer deze week iets minder zonnig is, zal het niet lang meer duren voor we weer van het heerlijke weer kunnen genieten. Dat begrijpt ook Action, en hun weekactie van deze week komt als geroepen. Je vindt er nu een 2-in-1 opblaasbare bank. En geloof ons: die wil je scoren om lekker op te chillen deze zomer.

De bank is niet alleen opblaasbare (hallo, ideaal), het is ook nog eens verkrijgbaar in toffe prints.

Action 2-in-1 opblaasbare bank

We horen je al denken, wat maakt de bank nou 2-in-1? Hou je vast, je kunt de opblaasbare bank namelijk omtoveren in een supergroot luchtbed. En alsof dat nog niet genoeg is, komt de bank in twee toffe prints. Je hebt keuze uit een luipaard- en een zebraprint-variant.

De bank is perfect om mee te nemen naar het park óf het strand. Je kunt er zelf mee in het water. De bank is gemaakt van sterk kunststof, dus kan wel een aantal stranddagjes aan. Wees er wel snel bij, want de opblaasbare bank is verkrijgbaar tot en met 9 juni.

Makkelijk mee te nemen

Je hebt de bank snel opgeblazen én net zo snel weer opgeruimd. Ideaal dus om makkelijk mee te nemen naar de camping, het strand of het park. De bank heeft een rug- en armleuningen. We durven te wedden dat je nog nooit zo lekker op het strand of in het park hebt gehangen.

Op de site staat dat er twee personen op kunnen, maar met een beetje proppen kun je er best met meer (kleinere) meiden op zitten.

Action-opblaasbare-bank
Action

De afmetingen van de bank is 184 x 150 x 56 centimeter en je scoort hem al voor €14,95. Je weet wat je te doen staat nu. Zoek snel een Action bij jou in de buurt en bemachtig deze toffe opblaasbare bank zodat je deze zomer gegarandeerd een fijne chillplek hebt.