Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 6 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze toffe beautymerken zijn sinds kort in Nederland verkrijgbaar en wil je absoluut je vakantiegeld aan spenderen

Baal jij er ook altijd zo van als je iedereen op social een nieuw holy grail beautyproduct ziet aanprijzen, maar wat natuurlijk weer niet in Nederland verkrijgbaar is?

Gelukkig worden dat er steeds minder.Afgelopen tijd zijn er wel heel wat pareltjes van beautymerken gelanceerd in Nederland en hoef je dus niet meer op die lastige Franse Sephora site te scrollen of invoerkosten te betalen.

Deze beautymerken zijn in Nederland gelanceerd

Verstop je pinpas alvast, want van dit lijstje ga je héél hebberig worden.

1. Florence by Mills

Het is je vast niet ontgaan dat Millie Bobby Brown een eigen beautylijn heeft opgericht afgelopen jaar. We zijn super happy dat dit clean, vegan en cruelty free merk nu ook hier verkrijgbaar is. Alleen al voor de lila packaging wil je het hebben.

2. Sunday Rain

Kan jouw badkamer wel een upgrade gebruiken? Dan is Sunday Rain zeker iets voor jou. De geuren, texturen en vrolijke verpakkingen zorgen ervoor dat jouw huis verandert in een homespa. Ook deze producten zijn vegan en cruelty free.

3. French Girl Organics

Dit woman-owned merk uit Seattle is druk bezig om ook Europa te veroveren met de heerlijke oliën die ze hebben. Ze breiden hun collectie steeds verder uit met bijvoorbeeld liptints en sea salt sprays.

4. Supergoop

Je hebt er vast al van gehoord: Supergoop, het merk van Gwyneth Paltrow en het platform Goop. Het SPF product ‘Unseen Sunscreen’ wordt heel vaak gehyped op social media en nu kunnen we ‘m eindelijk zelf bestellen via Cult Beauty. Hopelijk kunnen we snel ook andere items scoren.

5. Kylie Skin

Het is je vast niet ontgaan dat Kylie Skin ein-de-lijk in Nederland verkrijgbaar is. Wij kunnen niet wachten om alles uit te proberen. Al wil je wel even oppassen met de Walnut Scrub, daar is namelijk veel om te doen geweest. De grove deeltjes kunnen de huid beschadigen als je niet goed oppast. Wij hebben vooral heel veel zin in de Vanilla Milk Toner en de Eye Cream.

6. Holika Holika

HEMA heeft al langere tijd haar eigen K-beauty assortiment met vooral heel veel coole maskers. Sinds kort hebben ze ook K-beauty merken in het assortiment die niet van het bedrijf zelf zijn. Zo scoor je nu de superleuke make-up van Holika Holika gewoon in de schappen van jouw HEMA om de hoek.

Lees ook: