Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 8 mei 2020
Leestijd: 1 minuut

De leukste Nederlandse beautymerken die je nu wilt supporten

Op zoek naar nieuwe aanwinsten voor je badkamer? Zoek dan eens op eigen bodem. De meeste bedrijven hebben het momenteel al zwaar genoeg, dus kan het zeker geen kwaad om te shoppen bij toffe Nederlandse beautymerken.

De leukste Nederlandse beautymerken

Je denkt misschien niet gelijk aan ons eigen land bij toffe items, maar da’s redelijk onterecht. Deze Nederlandse beautymerken zijn onze favorieten.

Witlof

Vorig jaar gelanceerd en nu al onmisbaar op onze shelfie. 100% natuurlijk, clean en betaalbaar. De lijn bestaat nu uit zes items, maar we hopen dat er snel meer volgen. Extra leuk: je krijgt korting wanneer je de producten recyclet.

Gisou

Dit haarmerk is all over Instagram. En dat is niet zo gek, want wie wil er nu niet de lokken van oprichtster Negin Mirsalehi? Alle producten zijn op basis van honing en we beloven je: zo zacht was je haar nog nooit.

Abel Odour

Abel is één van de leukste Nederlandse beautymerken. Wereldwijd zijn er namelijk maar weinig parfums te vinden die 100% natuurlijk zijn. Daar heeft Abel verschil in gemaakt. Wel even sparen maar dan heb je zeker weten een heerlijke geur.

Milu

Gek op maskers en andere K-beauty items? Bij het Nederlandse Milu worden maskers en tools in Korea gemaakt en in Nederland verkocht. Alleen voor de packaging wil je ze al hebben.

Marie Stella Maris

Met de coole looks zou je bijna vergeten dat het merk uit Nederland komt. De producten zijn chique, fijn in gebruik en bij elke verkoop wordt een vast bedrag gedoneerd aan schoon drinkwater wereldwijd.

Meer beauty inspiratie? Lees dan deze artikelen: