Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 12 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze actrice gaan we waarschijnlijk niet zien in The Princess Diaries 3

We zijn ontzettend blij met het nieuws dat er nóg een Princess Diaries-film in de maak is, maar het lijkt er op dat niet iedereen aanwezig zal zijn. De iconische Queen Clarisse Reinaldi, gespeeld door Julie Andrews, zal namelijk naar alle waarschijnlijkheid ontbreken. Da’s ook niet zo gek, gezien haar respectabele leeftijd.

Julie Andrews niet te zien in The Princess Diaries 3

Heel erg jammer, maar met haar 87 jaar is het opnemen van een film bijna niet te doen. “Ik denk dat we wel weten dat dat waarschijnlijk niet mogelijk is”, zegt de actrice tegen Access Hollywood. Na het succes van de vorige films waren er al wel gesprekken over een derde deel, maar dat is er tot nu nooit van gekomen. “Maar het is nu zoveel jaar later. Ik ben veel ouder geworden en ook Anne Hathaway, de prinses en latere koningin, is nu veel ouder,” zegt Andrews.

Het is trouwens niet zo dat Julie helemaal niet meer werkt.. nee, ze is namelijk ook te horen (ja, alleen horen) in de Netflix-serie Bridgerton. Daar spreekt ze de stem in van Lady Whistledown. Wisten jullie dat?!

Mia Thermopolis

Het verhaal van The Princess Diaries gaat over Mia Thermopolis, een tiener uit het heuvelachtige San Francisco. Van de een op de andere dag komt ze er achter dat ze een prinses is, en dat ze zelfs troonopvolgster is van haar oma, queen Clarisse Reinaldi van Genovia. Mia ziet ‘t niet zo zitten, maar na een enorme make-over en heel veel lessen is ze er (een soort van) klaar voor.

OMG! Er komt officieel een The Princess Diaries 3 en dit is wat we tot nu toe weten