Emma Toussain
Emma Toussain Life 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Jacy (18): ‘Ik verkocht 4 foto’s van mijn voeten aan een vreemde man en kreeg er 3000 euro voor’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confession’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week het verhaal van Jacy* (18), die voor de grap foto’s van haar voeten verkocht, maar nu niet weet wat ze tegen haar ouders moet zeggen.

Foto’s voor de grap

“Tegenwoordig is het hebben van een OnlyFans-kanaal de normaalste zaak van de wereld. Ten minste, dat zie je veel bij realitysterren. Ik volg veel van dat soort mensen op Instagram en ik hoorde via via dat je ook foto’s van je voeten kan verkopen. Zo blijf je zelf anoniem, hoef je niet naakt en vang je toch wat geld. Dat leek me eigenlijk niet eens zo’n heel slecht plan.

Daarom maakte ik een account aan op een website waarop ze voetfoto’s verkopen. Je moet dan ook je ID-gegevens achter laten, zodat de website kan zien dat de foto’s van een echt persoon komen. Dat heb ik gedaan en ook heb ik foto’s gemaakt en aangeboden.. binnen twee weken had ik contact met iemand die maar liefst 4 foto’s kocht voor 3000 euro. Eerst was ik er heel erg blij mee, maar nu voel ik me er toch wel een beetje naar bij. Mijn contactgegevens staan nu op die website en ik weet ook niet hoe ik aan mijn ouders moet vertellen dat ik dit heb gedaan. Ik ben ook bang dat mensen hier achter gaan komen en dat ik dan bekend sta als het meisje die haar voeten ‘verkocht’ in ruil voor geld.

Ik zou het liefste mezelf trakteren op een scooter of designertas, maar ik kan niet opeens thuiskomen met een nieuwe scooter, terwijl ik gewoon voor een middagje in de supermarkt werk naast mijn studie. Misschien moet ik het gewoon sparen en er niks van zeggen.. ”

Oeps: deze fout maken we allemaal met onze voeten na het douchen