Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Babynews! Gaby Blaaser in verwachting van haar eerste kindje

Babynieuws! Gaby Blaaser en haar vriend Robin zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Dit méga leuke nieuws maakten de tortelduifjes bekend via Instagram met een hele schattige video.

Toch was het niet helemaal zoals gepland.

Gaby Blaaser in verwachting van haar eerste kindje

Gaby Blaaser en haar vriend Robin zijn nog niet zo héél lang samen. Het stel werd namelijk een aantal maanden geleden voor het eerst samen gespot en afgelopen augustus maakte tatoeëerder Robin bekend dat ze een relatie hebben. Dat is dus nog niet mega lang. Toch is het stel nu al in verwachting van hun eerste kindje samen en dit geweldige nieuws delen ze op Instagram met een té schattige video. In deze video zien we persoonlijke video’s van Gaby en haar vriend Robin, zien we dat het stel een paar kinderschoenen vasthoudt én zien we de echo van de baby. Ook is te zien dat Gaby al een flinke babybelly heeft. Vet cute.

Wel blijkt het dat deze zwangerschap niet gepland was, want in de caption staat hetvolgende: “The best accident that ever happened to us ❤️.” Ondanks dat het dus geen geplande zwangerschap was, lijken Gaby en Robin wel super happy te zijn met dit leuke nieuws.

Realityprogramma’s

Echte diehards kennen Gaby Blaaser natuurlijk allemaal van de kinderserie SpangaS, waarin ze de rol speelde van Jolé. Ook heeft de actrice in 2020 meegedaan aan het programma De Bachelorette, waarin ze opzoek ging naar de liefde. Die heeft ze toen uiteindelijk niet gevonden, maar gelukkig heeft ze nu wél de liefde gevonden bij haar vriend Robin en krijgen ze zelfs een kindje samen.

Gaby zit niet stil, want binnenkort zullen we haar ook zien in de serie Echte Meisjes in de Jungle die vanaf 9 januari op Videoland verschijnt. Ook gingen er de laatste tijd geruchten rond dat zij binnenkort de ring instapt tegen Laura Ponticorvo bij het evenement Boxing Influencers, maar of dat nu nog steeds door zal gaan met haar preggy belly, is nog maar de vraag.

Harrie Snijders op vakantie met onbekende dame: heeft hij nu écht de liefde gevonden?!