Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien: de nieuwe kerstfilm ‘Your Christmas or Mine?’ met twee héle bekende acteurs

Met de kerst in aantocht zijn we nu weer allemaal massaal kerstfilms aan het kijken. Want even serieus, er is toch geen betere manier om in de kerststemming te komen?! Alleen tegenwoordig staan er zóó ontzettend veel kerstfilms op de verschillende streamingsdiensten, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben we voor jou weer een leuke kerstfilm uitgezocht die je zeker wél moet zien. Het gaat over de film ‘Your Christmas or Mine?’ én er spelen hele leuke acteurs in die je al zou kunnen kennen.

Kijktip!!

Wil je zien: de nieuwe kerstfilm ‘Your Christmas or Mine?’

‘Your Christmas or Mine?’ is een heerlijke, maar toch een klein beetje voor de hand liggende kerstfilm. Maar laat dat nou juist zijn wat een kerstfilm zo lekker maakt om naar te kijken. De film gaat over twee studenten, Hayley en James, die helemaal gek op elkaar zijn. Het is de avond voor Kerstavond, dus nadat ze afscheid van elkaar hebben genomen op het station in Londen, om Kerst met hun familie door te brengen, besluiten ze allebei om elkaar te verrassen en stappen ze in elkaars trein. Niet wetende dat ze allebei hetzelfde hebben gedaan en dus de verkeerde richting op gaan.. Oeps!

Op een gegeven moment begint het enorm te sneeuwen en dat is hét moment dat ze tot de ontdekking komen dat ze Kerst met elkaars familie moeten doorbrengen. Hierdoor komen ze er ook achter dat ze allebei niet zo eerlijk zijn geweest tegen elkaar. Blijft hun liefde stand houden of zal het hun uit elkaar drijven?

Bekende gezichten

Wat een film altijd nóg leuker maakt om naar te kijken, is dat we bekende gezichten voorbij zien komen. En dat is dit keer ook het geval. YAYY! Zo speelt Asa Butterfield de hoofdrol van James in de film ‘Your Christmas or Mine?’. Hem kan je vooral kennen van de goed bekeken serie Sex Education. De vader van James wordt gespeeld door Alex Jennings, je je kunt kennen als Edward VIII (de oom van Queen Elizabeth) uit The Crown.

Ook hottie Lucien Laviscount speelt een rol in deze film, en hem kan je vooral kennen van zijn rol als Alfie in onze favoriete serie Emily in Paris. En over deze serie gesproken, het derde seizoen komt bijna uit en wij kunnen echt niet wachten. Gelukkig kunnen wij tot die tijd nog even genieten van Lucien in deze heerlijke kerstfilm.

‘Your Christmas or Mine?’ is te zien op Prime Video.

Shay Mitchell vertelt ons alles over de film ‘Something From Tiffany’s’, vanaf vandaag te zien op Prime Video