Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 6 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Gaby Blaaser doet voor het eerst mee aan Boxing Influencers en neemt het op tegen deze BN’er

Boxing Influencers is terug! Eerdere edities waren een enorm succes, maar toch was het een lange tijd stil en bleef een nieuw evenement nog even op zich wachten, tot nu. Verschillende juicekanalen droppen hier en daar al wat namen over bekende Nederlanders die mee zouden doen aan de nieuwe editie van het evenement, en Gaby Blaaser is daar één van.

Zij neemt het op tegen iemand die al vaker heeft meegedaan.

Gaby Blaaser doet voor het eerst mee aan Boxing Influencers en neemt het op tegen deze BN’er

Dat realityster Gaby Blaaser van spanning houdt, is ondertussen wel duidelijk. Vandaar dat zij ook meedoet aan de nieuwste editie van Boxing Influencers. Volgens Reality FBI zou zij het gevecht aangaan tegen YouTuber Laura Ponticorvo.

Gaby Blaaser maakt haar debuut bij het evenement, want zij heeft nog niet eerder meegedaan, in tegenstelling tot haar tegenstander. Laura Ponticorvo is namelijk al twee keer eerder de ring ingestapt. De eerste keer verloor ze het gevecht van Jessie Jazz Vuijk. Daarna deed ze nog een keer mee tegen Ex On The Beach-ster Lena en toen ging Laura er wél met alle punten vandoor.

Instagram @reality_fbi

Gaby Blaaser en Laura Ponticorvo waren niet de enige namen die het juicekanaal Reality FBI bekendmaakte, want ook Enzo Knol en Chahid (Dutch Perfomante) zouden de strijd met elkaar aangaan in de ring tijdens de nieuwste editie van Boxing Influencers.

Echte Meisjes in de Jungle

We kennen Gaby Blaaser natuurlijk allemaal van haar avontuur bij het programma De Bachelorette, waarin zij in 2021 opzoek ging naar de ware liefde. Maar dat is niet het enige programma waaraan zij heeft deelgenomen, want zij is ook één van de ‘echte meisjes’ die de strijd aangaat in de jungle van Laos in Echte Meisjes in de Jungle. Het programma verschijnt binnenkort op Videoland, wanneer dat is, lees je hier.

Volgens geruchten doet dit ‘bekende’ koppel mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave