Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 6 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze producten met AHA wil je gegarandeerd in je badkamerkastje hebben staan

Grote kans dat je de laatste tijd vaak AHA voorbij hebt zien komen, het is dan ook dé trend op het gebied van beauty. En niet voor niets, AHA doet heel erg veel goeds voor bepaalde huidtypes. En wanneer je nog geen product in je badkamerkastje met het wonderingrediënt hebt liggen, dan mis je echt een heleboel voordelen voor je huid. Maar Beautify zou Beautify niet zijn, als wij niet de beste producten op een rijtje hebben gezet.

Thank us later.

AHA producten

Wist je dat een milde leave-on exfoliant met AHA, effectiever is dan scrubs? Je huid krijgt na gebruik weer een prachtige glow, en je poriën worden ook op een subtiele wijze gereinigd. Wie wil dit nou niet? 😉 Om die reden hebben wij de beste AHA producten voor jou op een rijtje gezet. Geloof ons, you worth it.

Pssst, altijd al willen weten wat AHA precies is? Wij leggen het je hier uit.

1. Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant van Paula’s Choice, €10

Je dode huidcellen worden verwijderd en de luchtige gel hydrateert je huid waardoor je een mooie, jonger uitziende huid ervoor terugkrijgt. Echt het proberen waard.

Bron: Paula's Choice

2. AHA 30% BHA 2% Peeling Solution van The Ordinary, €25

Deze peeling richt zich op een doffe huid én een ongelijkmatige huidstructuur. En guess what, het verhelpt het ook nog ;-). Gebruik dit serum niet vaker dan twee keer per week. Je huid moet er eerst echt aan wennen.

Bron: The Ordinary

3. AHA Resurfacing Serum van Noni Night, €55,61

Dit serum is een mega krachtig serum voor nachtelijk gebruik dat natuurlijke AHA’s, BHA en fermenten bevat om jouw huid te exfoliëren, waardoor je een gladdere en verfijndere teint krijgt. Zeg maar hallo tegen je glowy huid.

Bron: Kora Organics

Altijd al willen weten hoe je AHA op de juiste manier gebruikt? Hier staat alles stapsgewijs beschreven.

4. Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant van Paula’s Choice, €13

Deze milde exfoliant met 5% glycolzuur (AHA) is een heerlijk zachte lotion die zalig aanvoelt en snel intrekt. Is je huid normaal tot droog en zie je wat oneffenheden zoals rimpels en pigmentvlekken dan is dit absoluut iets voor jou. Droge, ruwe plekjes worden gladder en je huid krijgt een jongere uitstraling. Klinkt goed, niet?

Bron: Paula's Choice

5. Illuminating & Brightening AHA Facial Toner van JOIK, €19,31

Deze effectieve toner met alfa-hydroxyzuren-fruitzuren exfolieert en egaliseert de teint van je huid, en is zacht genoeg om lekkere iedere dag te kunnen gebruiken.

Bron: JOIK