Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 12 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Documentaire ‘Al 25 jaar Vrienden’ vanaf 14 januari te zien bij Videoland

Fan van Vrienden Van Amstel Live? Dan hebben we leuk nieuws! Vanaf zaterdag 14 januari is de tweedelige documentaire ‘Al 25 jaar Vrienden’ in zijn geheel te zien bij Videoland. Deze docu is speciaal voor het vijfentwintigjarige jubileum van de concertreeks gemaakt.
Hierbij een zichtlink van het eerste deel.

Al 25 jaar Vrienden

In deze documentaire worden alle ins en outs van ‘De Vrienden van Amstel LIVE’ uit de doeken gedaan. Van de eerste tv-uitzendingen vanuit de bruine kroeg De Heeren van Aemstel tot het audiovisuele spektakel waarvoor in Rotterdam Ahoy nu al 25 jaar alles uit de kast wordt getrokken.

Vrienden van Amstel LIVE 2023

‘De Vrienden Van Amstel LIVE 2023′, het grootste muziekspektakel van Nederland, is op zaterdag 21 januari om 20.00 uur exclusief te zien bij Videoland. In 25 jaar tijd is ‘De Vrienden van Amstel LIVE’ uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland.

Twintig avonden lang verzorgen 28 artiesten een bijna drieënhalf uur durende jubileumshow en ruim 300.000 vrienden bezoeken dit jaar de concertreeks. Dat is een record dat voorheen in handen was van Frans Bauer en Doe Maar. Nooit eerder werd een concertzaal van deze omvang zo vaak achtereen gevuld voor een evenement.

Verjaardag vieren op een originele plek? Bekijk dan deze 6 toffe eventlocaties