Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Life 12 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Snel naar Albert Heijn! Daar verkopen ze nu de kant-en-klare gin cocktail van je dromen

Als de zomer niet naar Nederland komt, dan halen we ‘m zelf wel in huis. Wie zomer zegt, zegt gin tonic en toevallig verkopen ze nu bij Albert Heijn het gin-drankje van je dromen. Ooit gehoord van gin met rose lemonade? Het is alles wat je nodig hebt om de zomer te vieren en het drankje is nog in de bonus ook.

Tijd om een sprintje naar Albert Heijn te trekken, want daar verkopen ze nu een lekkere gin cocktail voor slechts twee euries. Goals in het leven.

Op naar Albert Heijn voor de gin cocktail van je dromen

Nodig de meiden maar vast uit, want deze week houden jullie een cocktailavondje. Veel hoef je dit keer niet in huis te halen, want bij de supermarkt koop je een kant-en-klare gin cocktail voor slechts €1,99. Hier kan geen chique cocktailbar tegenop.

Giet het flesje in een groot wijnglas vol met ijs, garneer het met wat roodfruit, blaadjes verse munt en je bent klaar om te proosten.

making the most of #WorldGinDay2019 with this delightful gin and rose lemonade mix.. happy weekend✨

199 Likes, 26 Comments – Megan (@megancolly) on Instagram: “making the most of #WorldGinDay2019 with this delightful gin and rose lemonade mix.. happy weekend✨”

Als jij dol bent op de rose lemonade van Fentimans, dan ga je dit drankje ook geweldig vinden. Leuk detail: Bloom Gin is gecreëerd door Joanne Moore, de eerste vrouwelijke masterdistillateur.

Wacht niet te lang, want voor je het weet grijp je naast deze fantastische aanbieding. Je koopt dit drankje bij Albert Heijn in de winkel en online.

Lees ook: Er is nu een recept voor Flügel gin-tonic en dat wordt meteen jouw drankje voor de zomer

Albert Heijn