Redactie
Redactie Love & Seks 8 aug 2019
Leestijd: 4 minuten

Deze seksstandjes zijn zo fijn voor vrouwen dat vooral jij ervan profiteert

It takes two to tango, maar het is absoluut niet verkeerd om jézelf eens het middelpunt van de aandacht te maken tijdens een vrijpartij. Merk je dat jij wel wat meer aandacht verdient? Verdiep je dan snel in deze fijne seksstandjes voor vrouwen, zodat jullie samen tot een hoogtepunt komen.

Niks mis met een beetje huiswerk om je seksleven naar een hoger niveau te tillen, toch? De Beautify redactie schrijft hieronder de beste seksstandjes voor vrouwen op. Bereid je er alvast op voor op een heel grote O aan het einde van jullie avond samen.

De beste seksstandjes voor vrouwen

Want wat zijn nu de beste seksstandjes voor vrouwen die zeker weten alle juiste plekken in je lichaam stimuleren? Lees en leer, want deze standjes helpen jullie:

1. Kurkentrekker

De naam kurkentrekker (of corkscrew in het Engels) klinkt niet veelbelovend, maar geloof ons. Als je het eenmaal hebt gedaan snakt je lichaam naar maar.

Hoe: ga op je zij op de rand van het bed (of bank, of tafel, of…) liggen. Druk je dijen tegen elkaar en laat je partner je vanaf achter penetreren. Ondersteun jezelf door op je elleboog of hand te steunen.
Pro tip: Beweeg ritmisch mee op de snelheid van je partner voor nog meer sensatie.

2. Doggy

Deze ken je vast al: doggy style is een perfect standje om jou als vrouw te stimuleren. Bovendien is dit een lekkere positie om samen in te eindigen.

Hoe: ga op handen en knieën zitten en laat je partner van achter penetreren. Varieer met steunen op je handen en armen. Of ga met je hoofd op het matras leggen en doe je handen naar achter, zodat je partner die kan vasthouden. Hoe dieper jij naar beneden gaat, hoe dieper de penetratie en hoe meer genot.
Pro tip: Stimuleer je clitoris met zijn hand, jouw hand of een vibrator.

3. Reverse cowgirl

Als je inmiddels een ster bent in de cowgirl positie is het tijd om jezelf eens om te draaien. Letterlijk. De reverse cowgirl is een fijn seksstandje voor vrouwen.

Hoe: je partner ligt op zijn rug, jij zit op hem met je rug naar zijn gezicht. Jij hebt nu compleet de controle over de snelheid en hoe diep hij in jou mag gaan.
Pro tip: probeer ook eens om jouw benen onder de zijne te plaatsen, in plaats van naast hem. Genot gegarandeerd.

4. Lepeltje-lepeltje

Een klassieker die het altijd goed doet voor vrouwen is lepeltje-lepeltje. En ook fijn: bij dit seksstandje hoef jij niet al het werk te doen.

Hoe: ga allebei op je zij liggen met jullie gezicht dezelfde kant op. Trek je knieën op en laat je partner in je komen.
Pro tip: laat je lover je aanraken op alle juiste plekken voor meer stimulatie.

5. Golden Arch

Het is even wennen om in deze positie te komen, maar als je ‘m eenmaal hebt voel je hoe lekker dit seksstandje voor vrouwen is.

Hoe: laat je lover zitten met zijn benen recht en ga dan op hem zitten. Leun allebei naar achteren, terwijl jij het ritme en de snelheid bepaalt.
Pro tip: Hoe verder je naar achteren leunt, hoe meer je G-spot gestimuleerd wordt.

6. Sideways straddle

De sideways straddle is top voor vrouwen die het lastiger vinden om klaar te komen. Zorg dat je in de juiste positie komt en geniet van de rit.

Hoe: je partner ligt op zijn rug met zijn voeten op de grond. Ga met je rug naar hem toe schuin op hem zitten. Bijvoorbeeld met één been onder zijn linkerbeen en je andere been over zijn rechterbeen. Zodra je op je knieën zit kun je zijn penis in je vagina brengen.
Pro tip: voor meer stimulatie kun je je benen wijder of juist dichterbij elkaar brengen.

7. Brug

Bereid je voor om je booty te trainen, want de brug is een super fijn seksstandje voor vrouwen. Je begint in de missionaris positie, maar merkt daarna meteen hoe lekker het is om je heupen omhoog te houden.

Hoe: begin dus in de missionaris met je man op zijn knieën. Zorg dat hij z’n knieën wijd houdt. Til nu je heupen omhoog en plaats je voeten alsof je op je tenen staat. Je ligt nu in de brug positie. Laat hem je penetreren, terwijl hij je heupen blijft ondersteunen om hoog te blijven.
Pro tip: maak het zo intens als je zelf wil door je benen om zijn heupen te wikkelen. Of nog beter: door je enkels op zijn schouders te leggen.

Meer over seks: