Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Zwangere Amy Rose onthult in video details over haar zwangerschap

Alle geruchten zijn waar: Amy Rose en Saul uit Winter Vol Liefde verwachten een kindje. Er gingen al weken geruchten over een eventuele zwangerschap en eindelijk kan Amy het zeggen: er komt een kleine. Op TikTok beantwoordt ze meteen een aantal vragen van nieuwsgierige volgers.

En daar zijn wij natuurlijk ook onderdeel van.

Amy Rose vertelt hoe ver ze is in haar zwangerschap

De Winter Vol Liefde-deelneemster bedankt eerst iedereen voor de felicitaties. Een volger vraagt hoe ver ze eigenlijk is en daar heeft ze een duidelijk antwoord op: “Ik ben nu dus 16 weken en 5 dagen.” Lekker specifiek, houden we van! “Ik begin nu steeds meer een buikje te zien en in de avond is hij wel al groter”, zo vertelt ze daarna. “Zoals jullie kunnen zien pas ik ook niet meer alle broeken, ik vouw nu zo mijn knoop naar binnen. Ik ga na dit weekend naar Milaan toe dus dan ga ik even wat broekjes halen met wat stretch erin.”

Bekijk de video hieronder:

@amyrosedebruijn

Replying to @jettelouwers

♬ original sound – Amyrosedebruijn

Een kleine Coltof

Vorige week mochten de love birds dit nieuws dan eindelijk delen: “Baby Coltof on the way, our greatest adventure yet”, zo schrijft Amy bij de foto van zichzelf en haar zwangere buik. De foto heeft al meer dan 45 duizend likes en duizenden reacties.

De geruchtenmolen ging draaien nadat het roddelaccount @reality.fbi had gespot dat Amy baby-en moederaccounts was gaan volgen zoals merkjes die babykleren verkopen. Tsja, dat is wel een grote hint natuurlijk. Eerder ontkende ze nog dat ze zwanger was in een interview met Grazia – maar nu is er geen ontkennen meer aan. Die buik gaat groeien en ja, dat valt op. En het is natuurlijk ook té leuk om niet te delen met de wereld.

Wij wensen het koppel heel veel geluk toe!

Is dít de nieuwe vlam van Monica Geuze?