Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Life 8 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Eindelijk! Er is nu een manier om anoniem naar iemands Instagram Story te kijken

We kennen het allemaal wel: je wil niets liever dan je iemands Instagram Story bekijken, maar het feit dat dit niet anoniem kan houdt je tegen. We willen allemaal weten wat onze crush uitspookt op zaterdagavond of wie de nieuwe lover van onze ex is. Gelukkig checken we dit nu anoniem, want er is een manier waarop je ongezien iemands verhalen bekijkt.

Geef het maar toe, ook jij checkt wie jouw Instagram Story heeft bekeken. We doen het allemaal en het liefst bespreken we het ook even met de meiden. Een kleine FBI-waardige online stalksessie loopt vaak in de soep dankzij de Stories, maar gelukkig is dat nu verleden tijd.

3 hilarische manieren om een ghoster te exposen op WhatsApp

Zo bekijk je anoniem iemands Instagram Story

Er is een site die je anoniem alle hoeken van Instagram laat zien en we liegen als we zeggen dat we hier niet blij mee zijn.

Het kost je wat meer moeite, maar als je écht graag anoniem iemands verhaal wil bekijken kan dat via storiesig.app. Hier vul je de gebruikersnaam van de persoon in kwestie in, je klikt op enter en als je naar beneden scrolt zie je alle Stories verschijnen. Appelje eitje.

Oh no – Bijna iedereen doet deze 6 dingen op WhatsApp verkeerd

Klein detail: je kan alleen de Stories zien van mensen met een openbaar account, dus laten we hopen de je crush niet al te veel gesteld is op zijn of haar privacy.

Vind je dit te veel gedoe? Raap dan alle moed bij elkaar en klik gewoon op die ronde knop. Zo werp jij jezelf ook nog eens in de kijker bij je potentiële lover. Iets met twee vliegen en een klap.

Oh jee! Per ongeluk een Instagram-foto geliket? Dit is de oplossing

JaniTV