Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Love & Seks 24 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Lange afstandsrelatie? No problem, met dit apparaat kun je zoenen op afstand

Heb jij een lange afstandsrelatie of kun je gewoon geen genoeg krijgen van jouw partner en willen jullie altijd bij elkaar in de buurt zijn? Wij hebben een oplossing gevonden! Met de ‘Kissenger’ kun je namelijk met je lover zoenen, zelfs als hij of zij aan de andere kant van de wereld zit. Hoe bizar is dat? Lets get into it.

De Kissenger

De Kissenger is uitgevonden door een groep Chinese studenten. Met het apparaatje kun je iemand via het internet ‘zoenen’. Je koppelt de Kissenger aan je telefoon en via een app kun je verbinding maken met je lover. Het apparaat registreert vervolgens jouw kusgegevens via bewegingssensoren. De ‘mond’ van apparaat kan bewegen en zelfs warm worden, waardoor de ervaring echter aanvoelt. De studenten, die de Kissenger ontwikkeld hebben, geven aan dat veel mensen zich door de technologische ontwikkelingen online bevinden. Met het apparaat willen zij daarom ook online aanraking mogelijk maken.

Meten is weten

Wij vinden het toch een beetje cringe, maar natuurlijk zijn wij ook erg nieuwsgierig. Want hoe kan het nou dat deze ‘kus’ zo echt aanvoelt? Yoy ask, we deliver: druksensoren in de lippen van de Kissenger, kan het apparaat precies meten hoe jij zoent. Hij kopieert deze zoen bij de Kissenger van je parner, waardoor het apparaat jullie bewegingen continu aan elkaar doorgeeft. Volgens CNN kan het apparaat zelfs het geluid van een zoen overbrengen!

Reacties

RTL Nieuws deelt een filmpje van de uitvinding op Instagram. Hoewel de man uit het filmpje erg positief is over de Kissenger, zijn de reacties onder de Instapost dat helemaal niet. Zo reageert iemand: “Doe toch allemaal even normaal, moet niet gekker worden!” Iemand anders comment: “Omg! How desperate moet je zijn” of “Hebben die studenten niks beters te doen?!”

Wat vind jij van de uitvinding?

3 redenen waarom we allemaal vrolijker worden van een geurkaars in huis