Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 24 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Zien: de mannen van Goldband zoenen op het podium tijdens uitreiking 3FM Awards

Dat de mannen van Goldband het enorm goed doen in het muziekwereldje was al wel een tijdje duidelijk. Zij schrijven hit na hit en de prijzen blijven binnenstromen. Zo is Goldband ook gister weer als winnaar getroond tijdens de uitreikingen van de 3FM Awards, bij het PAARD in Den Haag. De mannen wisten ons al eerder te verrassen met bijzondere songteksten, onverwachte outfits, gekke uitspraken en bijzondere acties, maar deze actie zagen wij niet aankomen.

Goldband

Het Haagse muziektrio bestaat uit Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen. Grapig feitje: de naam van Goldband is hetzelfde als een merk pleistergips. De drie mannen hebben namelijk alle drie jarenlang als stukadoor gewerkt. De naam van de band verwijst daarom naar hun vorige beroep, waar hun vaders nog steeds werkzaam in zijn. Van kinds af aan gingen de toen nog drie jongetjes met hun vaders mee naar werk. Op de bouwplaats leerden Boaz, Milo en Karel elkaar kennen en ontstond hun vriendschap.

3FM Awards

Inmiddels zijn de mannen een stukje ouder, een carrièreswitch rijker en erg succesvol. De drie vrienden wisten gisteren tijdens de 3FM Awards weer mooie prijzen binnen te slepen. Natuurlijk zijn de winnaars bepaald door de luisteraars van 3FM zelf. Goldband won een award voor Beste Samenwerking, samen met zangeres Maan voor hun liedje Stiekem. Ook in de categorie Beste Song wisten zij er met de winst van door te gaan. Hier wisten zij hun eigen nummer Stiekem te verslaan met hun andere hit: Noodgeval.

Een spraakmakende zoen

Bij het in ontvangst nemen van de prijzen hoorde uiteraard ook een speech. Met deze speech wisten de mannen ons zeker te verrassen. Maan begon met het in ontvangst nemen van de prijs voor Beste Samenwerking. “Dankjewel dat jullie op ons hebben gestemd. Ik kan je zeggen dat het echt een feestje is om met deze mannen samen te werken.” Maar dan komt het: Boaz wil nog even iets toevoegen aan het verhaal. “Ik wil nog even iets zeggen, dit is al meer dan een jaar aan de gang. Milo en ik zijn dus stiekem verliefd op elkaar”, vertelt de zanger. Vervolgens zoenen Boaz en Milo er een partijtje op los, en ja dit terwijl zij nog steeds op het podium staan. Lekkâh bezig heren.

@npo3fm

Uhm… ❤️ #3FM #3FMAwards #Maan #Goldband #Stiekem

♬ Stiekem – Maan & Goldband

Lange afstandsrelatie? No problem, met dit apparaat kun je zoenen op afstand