Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Films & Series 25 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Leuk nieuwtje! Monica Geuze en Kaj Gorgels krijgen een eigen Videoland-serie

Jaaa, eindelijk krijgt ons favoriete duo een eigen programma! Nu hoef je niet meer iedere donderdag te wachten op een nieuwe aflevering van de podcast Geuze & Gorgels of een aflevering van Temptation Island, want Monica en Kaj krijgen hun eigen serie! Ja, for real, binnenkort kunnen we gaan kijken naar de Videoland-serie Geuze & Gorgels, waarbij de twee Europa door reizen en de gekste plekken bezoeken.

Monica en Kaj

Monica Geuze en Kaj Gorgels hebben het maar druk. Bij Kaj is altijd alles beter op Ibiza, terwijl zijn bff in Nederland woont. De twee presenteren shows samen, runnen meerdere bedrijven en brengen samen ook nog eens wekelijks een podcast-aflevering uit. Fans van Monica en Kaj wilden overduidelijk al langer meer zien van het duo. Zo konden we niet om de TikTok’s heen over hoe leuk het zou zijn als Monica mee zou doen aan de Bacherlorette, met Kaj als presentator. En ja, wij snappen dat natuurlijk maar al te goed want de twee vrienden zijn nou gewoon eenmaal een hilarisch duo. Bij Videoland is dit ook niet onopgemerkt gebleven, dus kondigen zij de Videoland-serie Geuze & Gorgels aan.

Geuze & Gorgels door Europa

Met het drukke leven van Monica en Kaj is er soms weinig tijd voor spontane afdwalingen van hun overvolle agenda’s. Videoland heeft hier iets op bedacht: de twee moeten de podcast-studio uit en gaan op reis door Europa. Met een speciale podcastbus gaan zij op avontuur en hun fans krijgen bijzonder veel invloed hierop. Het is namelijk voor het eerst dat kijkers kunnen bepalen hoe een serie verloopt. Fans kunnen namelijk kiezen waar Monica en Kaj naartoe gaan, wat ze gaan doen en waar ze slapen. Met andere woorden: Monica en Kaj hebben zelf totaal geen controle over hun eigen programma! Als dat maar goed gaat! Of niet, ook leuk.

Bekijk hier alvast de aankondiging van het programma:

Baby in aantocht! Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zijn in verwachting