Emma Toussain
Emma Toussain Reality 7 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Bachelor Paul onthult waarom hij liefde zoekt in een tv-programma

Vandaag is het dan zo ver: het nieuwe seizoen van De Bachelor begint! En we hebben dit seizoen niet 1 maar 2 Bachelors, wat het extra interessant maakt. We hebben Paul en Rien; we gaan ze natuurlijk nog een stuk beter leren kennen. We willen ook wel weten waarom de heren meedoen aan dit programma: we beginnen met Paul. Waarom begint hij aan deze grootse zoektocht?

Waarom Paul meedoet aan De Bachelor

Het blad Grazia belt met Paul, om te vragen hoe dat nou precies zit. “Nou, het begon als een grapje. Mijn zusje had me opgegeven en ik nam het daarom niet zo serieus. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik niet gekozen zou worden, maar op een gegeven moment kwam toch dat telefoontje. Ze vonden me geschikt.” 

De productie van De Bachelor mag hem dan wel geschikt vinden, voor Paul betekent zo’n deelname heel wat. Hij kan namelijk niet zomaar weken achter elkaar weg zijn, omdat hij advocaat is.  “Het was aan de ene kant een enorm compliment dat ze me geschikt vonden, maar meedoen betekende nogal wat. Ik werk als advocaat en had veel zittingen gepland. Als ik een lange tijd weg zou gaan, zou ik mijn cliënten niet kunnen vertegenwoordigen.” Toch besloot hij uiteindelijk (obviously) om er toch voor te gaan en nu is hij dus onderdeel van een Bachelor-duo.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar de eerste aflevering.

Deze 26 (!) vrouwen doen mee aan het nieuwe seizoen van De Bachelor