Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 16 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

De populairste film van dit jaar nu te zien op Prime Video

Heb jij Barbie al gezien? De kans is héééél groot, want in de eerste week trok de film al meer dan 250.000 bezoekers in Nederland alleen en inmiddels is dit meesterwerk al bekroond tot de meest populaire film van ditjaar. Als je de film al hebt gezien, weet je dat het geen oppervlakkig fictieverhaal is – er zit ook een diepere betekenis is. Het gaat om feminisme, om wat het betekent vrouw te zijn en alle struggles die daarbij horen. Mocht je de film niet in de bios hebben gezien of wil je ‘m thuis nog even rustig bekijken? Hij staat nu op Prime Video.

Yayyyy!

Barbie nu op Prime Video

De film over de oh zo perfecte pop (of toch niet) is niet meer weg te denken uit het medialandschap en wij willen ‘m eigenlijk nog wel eens zien. Op ons gemakje, vanaf onze eigen bank. Nou, goed nieuws! Je kunt de film nu namelijk ‘huren’ of ‘kopen’ via Prime Video. Voor €14,99 huur of koop je ‘m. Aanrader: koop hem dan gewoon, dan heb je de film voor altijd.

Kan je de Ken nog even bewonderen, of dat mooie Barbieland met de Barbie Dream Houses. Of de Mojo Dojo Casa Houses, die waren toch ook wel geinig.

Kijktip voor alle fans van Fleetwood Mac: Daisy Jones & The Six op Prime Video

Barbie-outfits tijdens Halloween

Wil jij (net zoals waarschijnlijk elke andere vrouw op deze planeet) als Barbie verkleed gaan tijdens Halloween? Hartstikke leuk, maar dan wil je natuurlijk wel een goeie outfit. In principe is overal een Barbie voor en kom je dus overal mee weg, maar hoe leuk is het om de outfits uit de film te dragen? Wij hebben een budgetvriendelijke optie gevonden voor jou en je vriendinnen. Of de kwaliteit goed is, daar hebben we geen idee van. Maar goed, het is toch voor één avondje. En als er bier gemorst wordt is ‘t geen enkel probleem.

6 voorbeelden waarom het marketingteam van Barbie nu al het beste werk van 2023 geleverd heeft