Emma Toussain
Emma Toussain Food 16 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

3 redenen waarom je nu vegetarische nuggets wil halen bij de McDonald’s

Vegetariër of niet.. de vega nuggets van McDonald’s zijn gewoon geweldig. Voor als je dit geweldige nieuws gemist had; de veggie nuggets zijn weer terug en beter dan ooit. Wij hebben ze al geproefd dus vinden ‘t leuk jou nu te overtuigen om ze ook te halen dit weekend.

Ga die veggie nuggets nou halen!

Met de lancering van de nieuwe Meatless-producten wil McDonald’s inspelen op de behoefte van de gast en gasten meer variatie in het menu bieden. De missie? Gewoontes doorbreken en daarbij niet te hoeven inleveren op de smaak. Zo wordt de wereld van eten nóg lekkerder en gevarieerder en kan je dus ook bij de Mac voor meer opties kiezen. Helemaal fijn als je vegetarisch eet maar af en toe ook wel een lekker snackje wil.

Nou, anyway.. we gaan maar gewoon verder met de redenen waarom jij nu even een tripje naar de Mac wil maken.

1. Het is weekend

Misschien wel de belangrijkste reden.. het weekend moet gevierd worden! En dat doen wij het liefst met lekker eten. Misschien is ‘t niet je hele avondmaal, maar als late night snack is ‘t zeker een gepaste optie. Of lunch, kan natuurlijk ook. Lekker dippie erbij en enjoy!

2. Treat yoself

Je hebt eigenlijk niet zo heel veel redenen nodig, behalve dat die dingen toch een partij lekker zijn en dat je jezelf best mag trakteren op iets lekkers af en toe. En je moet ze gewoon ff uitproberen toch?

3. Vega = goed voor de wereld

En als je dan nog een iets diepere reden wil.. vega is ook nog eens goed voor onze planeet. Zo, dat maakt ‘t al weer een stuk beter toch?

Alle gekheid op een stokje, rij vanavond gewoon lekker door die McDrive en haal je nieuwe favo veggie items. Je kunt dus nu ook gaan voor een Meatless McKroket óf de McPlant Steakhouse. Yum!

Meisje van 8 jaar oud krijgt 800.000 dollar van McDonald’s om deze bizarre reden