Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 10 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Er komt dus een Mattel Adventure Park waar Barbieland tot leven komt

Barbie-lovers opgelet! Er komt een heus attractie-en themapark genaamd Mattel Adventure Park. Dat is te vinden in het Amerikaanse Glendale, vlakbij Los Angeles. ‘T park krijgt attracties geïnspireerd door Barbie, Hot Wheels en Thomas & Friends.

OMG!

Er komt dus een Mattel Adventure Park waar Barbieland tot leven komt

Wat kan je verwachten als je afreist naar Arizona? Kijk voorbijvoorbeeld naar Barbie’s strandhuis en haar kledingkast en er is zelfs hologramtechnologie waardoor je Barbie van dichtbij kunt zien. Het Barbiehuis heeft een bar op het dak inclusief restaurant en daar kijk je uit over het hele park.

Het park heeft ook al een Instagram-account en deelt daar de updates, want het park is nog niet open. Dat zal pas in 2024 zijn.

De reacties zijn in elk geval positief: “We seriously can’t wait! Drove by it this morning and the kids were like “we see the roller coaster! It’s really happening!” schrijen de gelukkige Amerikanen die in de buurt wonen.

Voor ons is ‘t nog even sparen, maar het park is nog niet eens open! Dus je hebt nog wel minimaal een jaar om geld opzij te leggen. Come on Barbie..

I Am Kenough

Wij leven zelf mentaal al drie weken in Barbieland. We zijn vooral mega van fan Ryan Gosling en zijn Ken-karakter. Kenrakter? Never mind. In de film loopt Ken tegen wat moeilijkheden aan en aan het einde komt het weer goed, maar dan is hij wel opeens een ander persoon geworden. Helemaal mindful, helemaal tevreden met zichzelf. Hij draagt dan ook de ‘I Am Kenough’ hoodie en iedereen wil hem hebben. Wij weten waar je die parel koopt!

Hoe leuk zou het zijn als je ook genoeg merch kan kopen in Mattel Adventure Park, maar dat moet haast wel goed komen. Als parken érgens goed in zijn.. dan is het wel merch. En we willen het nog ook.

Dit is de complete (en mega inspirerende) monoloog van America Ferrera uit de film Barbie