Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 10 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Sephora komt naar Nederland volgens TikTok: feit of toch een leugen?

Wie regelmatig make-upvideo’s opzoekt op TikTok, is vast ook al langs de video van het account @sephoranetherlands gekomen. Daar wordt een bijzondere aankondiging gedaan: Sephora komt in december naar Nederland. Alle beautyliefhebbers worden gek; want hoe geweldig zou dit zijn? Toch lijkt het op een grote leugen.

Hoe zit het nou?

Sephora komt naar Nederland volgens TikTok: feit of toch een leugen?

Voor wie ‘t niet kent (zal vast niet) Sephora is een Franse winkelketen die handelt in parfum en cosmetica, opgericht in 1973. Het heeft ook een tijdje in de Nederlandse V&D’s gezeten, maar is nu al jaren niet meer in ons land te verkrijgen. Dan zullen we toch echt naar Frankrijk of Duitsland moeten. We kunnen ‘t natuurlijk ook bestellen, maar dan moet ‘t wel vanaf de Franse website en dan hebben we nog last van de taalbarrière.

Maar ja.. hoe krijgen we dan die Rare Beauty blushes in ons bezit? Of Fenty Beauty?! Dus óf bestellen, óf toch naar het buitenland.

 

Komt ‘t nou naar Nederland?

Vanochtend kregen we een video te zien van het account @sephoranetherlands, waarin te zien is dat Sephora naar Nederland komt op 23 december. Helemaal happy en goed nieuws natuurlijk. Maar.. als je even verder kijkt lijkt het wel een beetje shady. Het account is vrij random en heeft verder niet echt relevante video’s. Ook is er geen Instagram-account of website of andere aankondiging, waardoor het al snel minder echt wordt.

@sephoranetherlands

Is the Netherlands ready for it then really? 23DECEMBER23📍The Hague #fypage #fyp #fypシ゚viral #sephora #sephorahaul #sephorafavorites #sephorafavs #sephorafaves #sephorafavoriteskit #sephorafavoritesset #sephorasale #sephorasale2023 #thenetherlands #sephoria #sephoramakeup #thehague #itscoming

♬ origineel geluid – SephoraNetherlands

@sephoranetherlands

who in the Netherlands recognizes this location 📍👀👀 #fypage #fyp #fypシ゚viral #sephora #sephorahaul #sephorafavorites #sephorafavs #sephorafaves #sephorafavoriteskit #sephorafavoritesset #sephorasale #sephorasale2023 #thenetherlands #sephoria #sephoramakeup #thehague #fypシ #sephoraliplooks #who

♬ origineel geluid – SephoraNetherlands

Dit zijn de video’s waarin er vertelt wordt dat het naar Nederland zou komen. Heel leuk, maar als je verder kijkt dan je neus lang is lijkt het toch wat gek. Maar deze TikTokker maakt een goed punt. ‘T is wel heel gek dat het nergens te vinden is.

@shiiivvvaa

SEPHORA KOMT NOG NIET NAAR NEDERLAND #sephoranetherlands #sephora #fyp

♬ original sound – Shiva

Nou, lekker dan. Laten we maar hopen dat ze het echt oppikken en dat het waar is of waar wordt.

Er komt dus een Mattel Adventure Park waar Barbieland tot leven komt