Emma Toussain
Emma Toussain Reality 29 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Oeps: 1 april grap ‘B&B Vol Dieren’ valt niet lekker bij Videoland-volger

We weten allemaal: B&B Vol Liefde is een daverend succes onder het Nederlandse volk. Daarom komt Videoland met nóg een spin-off: B&B Vol Dieren, waarin eenzame dieren op zoek gaan naar een nieuw baasje. Of nou.. Lijkt erg op een 1 april grap (ook al zouden wij ‘t hartstikke leuk vinden) en de reacties zijn nu al erg uiteenlopend.

B&B Vol Dieren

Art Rooijakkers verkoopt het mooi: B&B Vol Dieren. Schattige diertjes die een nieuw thuis zoeken? Nu al een hit. De reacties onder de video zijn dan ook niet eensgezind: de één vindt het nu al een prachtformat en de ander vindt het niet kunnen. “Het zou erg jammer zijn (voor de dieren) als dit een 1 april grap blijkt te zijn,” zo luidt een van de opmerkingen. “Als dit een 1 april grap is over de rug van dieren in opvang etc, dan zijn jullie echt onsmakelijk!”, laat een ander weten. Tjsa – het internet blijft een plek voor ongezouten menigen.

Gelukkig is niet iedereen tegenstander van dit idee: “Ik wil zooooo dat dit geen 1 april grap is ❤️ ik wil dit echt” en nog meer steun voor dit idee: “Dit zou wel fantastisch zijn! Helaas 1 april 😿”