Emma Toussain
Emma Toussain Reality 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

B&B-Vol Liefde Joy haalt uit naar ‘zijn dames’: wie was er niet oprecht?

Ons favo programma B&B Vol Liefde komt bijna tot een eind (alleen die reünie nog!!!) en dat vinden wij toch jammer, zoals onze Leendert ook zou zeggen. Joy had ‘t maar lastig op zijn eigen berg, totdat de vrolijke Dani zijn huis binnen huppelde. Hij voelde meteen vlinders en de rest hebben we allemaal kunnen zien. Nu blikt hij op Instagram terug en onthult hij ook dat één van ‘zijn dames’ daar niet met de juiste bedoelingen zat.

Oeps..

B&B-Vol Liefde Joy haalt uit naar ‘zijn dames’: wie was er niet oprecht?

“Wat was dit een intensief process, 22 dagen 10 uur per dag camera op m’n smoel en tegelijkertijd leren open stellen aan 6 vrouwen die gekomen zijn om te kijken of er een klik met mij was. Het open stellen kon ik niet bij iedereen, niet elke dame heeft me het gevoel gegeven dat ik me 100% over kon geven,” zo begint hij zijn verhaal. Er zijn heel wat dames de revue gepasseerd en bij sommigen was het dan ook al vrij snel duidelijk dat er geen match in zat.

“Na de opnames bleek het ook dat 1 dame andere intenties had..” Oh oh, wie zou dat zijn? Misschien shit-fluencer Nathalie? Of Zoe? Who knows.. gelukkig weet Joy ook dat wij zitten te wachten op ‘t antwoord, want hij geeft zelf al aan dat het vervolgd wordt. *Grabs popcorn*.

Mount Joy

Joy is een ambitieuze en creatieve jongen en nu al één van onze favorieten. Wat een knappe vent! Hij is hard bezig om een imperium op te bouwen in het Spaanse Málaga. Joy bracht zijn jeugd vooral door op Bali. Een jeugd die in het teken stond van vrijheid en zelfstandigheid. Op zijn twintigste vertrok hij in zijn eentje naar Spanje om het vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader op te knappen.

Hij werd verliefd op het huis en de omgeving en besloot er een nieuw bestaan op te bouwen. Een flinke verbouwing van een paar jaar volgde die hij grotendeels eigenhandig deed. Knap, maar alleen is ook maar alleen. Dus hij besloot op zoek te gaan naar de liefde, ook omdat hij al op zijn 27ste vader wil worden. Nog een jaartje dus..

Zo worden alle jongens verliefd op je deze zomer, volgens The Summer I Turned Pretty