Emma Toussain
Emma Toussain Review 20 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Beautify test: verberg je donkere kringen beter met roze concealer?

Voor iedereen met wallen of donkere kringen: het blijft een struggle om die goed weg te werken met make-up. De één heeft juist dikke wallen, de ander merkt alleen kleurverschil. Wat heb je dan nodig? En dan heb je ook nog eens verschillende huidtypen-en kleuren.. Wij testen de #FAUXFILTER Color corrector concealer van Huda beauty.

Wallen verbergen met de color correctors van Huda Beauty

Huda Beauty heeft deze pareltjes vorig jaar gelanceerd, toen de Color Theory-hype echt was, maar ook ingewikkeld: dus hebben ze het eenvoudig gemaakt! Als eerste hebben ze jouw favoriete Easy Bake tint in vloeibare vorm – Cherry Blossom! De tweede is Lychee – een primeur in de industrie met een roze tint voor donkerdere huidtinten.

Deze innovatieve tinten verhelderen en liften direct de huid onder de ogen en neutraliseren elk gebied met pigmentatie! Afgeleid van de #FAUXFILTER Concealer formule hebben ze de helderheid verhoogd en de dekking verminderd, waardoor ze zo gemakkelijk te gebruiken zijn.

Wij testen het uit

Emma test de concealer uit en het belangrijkste is: welke ondertoon heb ik?! Ik neig zelf meer naar roze dus die kleur gebruik ik dan ook. Ik heb zelf donkere kringen en als ik moe ben wordt dat nog erger dus deze concealer kan mij echt redden in bepaalde situaties.

Eerst breng ik het aan met een beautyblender maar ik merk al snel dat er dan te veel product verdwijnt. Als ik het aanbreng met een klein concealerkwastje en daarna met mijn vingers in mijn huid masseer dat het een stuk beter werk. En ja hoor: de donkere, ietwat blauwige kleur onder mijn ogen verdwijnt als sneeuw voor de zon, nog meer dan met een normale huidskleurige concealer. Natuurlijk kan je dat er nog lichtjes overheen smeren na de color corrector, maar dan heb je echt een klein beetje nodig.

Emma
Linkeroog is met concealer, rechteroog is zonder. Foto door Emma

Ook handig: Huda Beauty heeft poeders gelanceerd om de concealer te ‘setten’ zodat er geen kreukjes ontstaan en de concealer niet vervaagt na 10 minuten. Easy Bake en Snatch, heet ‘ie. Dit helpt om je teint te fixeren, op te lichten en te perfectioneren. En ook als je wat glimt na je foundation, kan je dit gebruiken om je gezich af te poederen.

Zelf aan de slag?

Wil je er zelf achter komen wat jouw ondertoon is en of je een roze of perzikkleurige concealer moet gebruiken? Scan onderstaande code en kom erachter.

 

Scan de qr-code en ontdek jouw ondertoon Huda Beauty

 

TikTokker Alix Earle tipt: deze foundation stick verbergt al je acne op een natuurlijke manier

#FAUXFILTER Color Corrector

Huda Beauty

9 Score

Pluspunten

  • Verbergt je wallen
  • Fijne applicator
  • Subtiele kleur
  • Handig formaat

Minpunten

  • Niet goedkoop

Wij testen de #FAUXFILTER Color corrector concealer van Huda beauty.