Britta van Aggele
Britta van Aggele TikTok 20 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze handige hack zorgt ervoor dat je nooit meer traanogen krijgt

Herken jij deze situaties? Je stapt op de fiets en je ogen beginnen opeens echt mega hard te tranen. Of je ligt in je bed en de tranen stromen zonder dat je het wilt over je wangen. Daar is wat aan te doen!

Deze handige hack zorgt er namelijk voor dat je nooit meer traanogen krijgt.

Traanogen tegenhouden

Er is niets zo vervelend als traanogen. Die natte tranen die op elk random moment van de dag over je gezicht rollen en niet meer stoppen. Net als je je make-up goed hebt gedaan lijken ze altijd te komen, maar wist je dat je hier iets tegen kunt doen. Er is namelijk een super handige hack die ervoor zorgt dat je nooit meer traanogen krijgt.

De hack gaat op dit moment compleet viraal op TikTok. In de video wordt laten zien dat vaseline moet helpen bij dit vervelende ongemak. Je smeert een klein beetje vaseline aan de binnenste en buitenste hoek van je ogen en dit zou ervoor moeten zorgen dat je geen traanogen meer krijgt. Hoewel wij de hack zelf nog moeten testen lijkt TikTok in ieder geval al erg enthousiast te zijn.

@ayaatmishaal

♬ original sound – メ𝟶

Reacties

Veel vrouwen op TikTok lijken de hack wel te willen testen. Zo schrijven ze: “Ga ik proberen hadden we het laatst nog over”, “I really just thought something was wrong with my eyes. I practically cry each time I step outside” en “Wait What?? I need to try this !!”

Andere vrouwen laten echter weten dat zij het niet zo’n goed idee vinden om deze hack te gebruiken. Volgens hen lijkt het op het eerste gezicht een handige hack, maar is het eigenlijk helemaal niet zo goed voor je ogen. Zo schrijven ze: “duuuuude u re literally blocking your lacrymal glands 😭” en “There is a reason why it happens. To protect your eyes.”

Je kan deze hack dus zeker testen, maar pas wel op dat je hem niet te vaak gebruikt.