Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 6 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTokker Alix Earle tipt: deze foundation stick verbergt al je acne op een natuurlijke manier

‘TikTok made us do it, made us buy it..’ het social media platform heeft de afgelopen jaren voor heel wat bijzondere trends gezorgd en daar zijn wij maar wat blij mee. Het is vooral handig om alle beautyreviews te kijken – wat is je geld waard en wat niet?Als jij een echte beautyliefhebber bent maar worstelt met huidproblemen, luister dan goed. TikTokker Alix Earle gaat ook door een lastige huidperiode en zij heeft een product gevonden wat je pukkeltjes verbergt.

Natuurlijk is het belangrijk je huid goed schoon te houden en voor een gezonde huidbarrière te zorgen, maar daar gaat vaak tijd overheen. En wil je nou net naar dat ene feestje, maar voel je je onzeker door je huid? Dan is dit de oplossing.

Alix Earle tipt: Tom Ford Traceless Foundation Stick

De Amerikaanse Alix Earle is heel erg open over haar huidproblemen: ze zit momenteel voor de derde keer aan Accutane-medicatie en ze heeft last van pijnlijke acne. Lastig als je zo in de picture staat en je vaak gefotografeerd wordt. Gelukkig heeft ze een tijdelijke oplossing gevonden, todat de medicatie werkt: de foundation stick van Tom Ford.

Goedkoop is ‘ie niet (80 ekkies) maar het werkt wel perfect. Een kleine investering dus, maar als jij worstelt met acne en je wil het af en toe kunnen verbergen, dan is dit een hele goede voor jou. En omdat het een stick is en je ‘t aanbrengt met een kwast, doe je er ook lang mee. Zorg er wel voor dat je je kwast regelmatig schoonmaakt of vervangt, want anders breng je elke keer dezelfde bacteriën aan op je huid.

Ook op TikTok gebruikt ze het product regelmatig en het is shocking om te zien hoe goed dit inderdaad werkt. Huid blijft huid dus natuurlijk zal je altijd textuur blijven zien, maar de roodheid is helemaal weg en dat blijft ook weg.

@alixearle

Stay tuned for outfit video #dolphins #miami

♬ original sound – alix earle

Zo kom je voor eens en altijd van de acne op je billen af