Emma Toussain
Emma Toussain Food 6 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Hebben: bij deze winkel scoor je een roze gourmet raclette-set

Tijdens kerst kan het gourmetstelletje weer op tafel: heel Nederland schuift massaal kleine stukjes vlees naar binnen. Mocht je dat nou ook willen doen met je beste vriendin, je partner of misschien gewoon lekker alleen.. dan heb je geen grote bakplaat nodig. Bij Hema scoor je een heel schattig klein setje en het is nog roze ook.

Bij Hema scoor je een roze gourmet raclette-set

Gourmetten is onderdeel van Nederlandse kerstcultuur (ja echt) en you hate it or you love it. Maar mocht je van plan zijn om te gaan grillen, kijk dan evecn goed naar onderstaand setje. Het is.. roze!

“Met deze veelzijdige set heb je alles wat je nodig hebt om te grillen, braden en te gratineren. De afmeting van de plaat is 21 bij 8.5cm. Er zijn 2 pannetjes en spatels inbegrepen, zodat beide zijn favoriete gerechten kan bereiden. De grillplaat en pannetjes zijn voorzien van een keramische ILAG coating, wat betekent dat je zelfs kunt koken zonder toegevoegd vet. Na het smullen is het schoonmaken heel gemakkelijk,” zo staat er in de beschrijving van dit bakplaatje.

Hier scoor je het setje voor maar 25 euro.

Hema
Hema

Nog meer leuke koopjes

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons in onze mooiste en warmste truien hullen, genieten van hete chocolademelk en ons nestelen onder een deken. Maar laten we eerlijk zijn, soms is dat gewoon niet genoeg om de winterkou te verslaan. Helemaal niet als je op kantoor zit, bijvoorbeeld. Het is daar (helaas nog) niet geoorloofd om in badjas te zitten met de kachel op 100. Daarom is een warmtekussen een goede oplossing en Lidl komt nu helemaal met een gouden tip: een warmtekussen voor je schouders.

Giftguides voor elk budget: de nieuwste feestcollectie Charlotte Tilbury