Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 6 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Bibi Breijman en Waylon zijn weer in verwachting: ‘Ons geheimpje’

Babynieuws! Bibi Breijman en Waylon krijgen weer een kindje, zo laat Bibi weten via Instagram. Het overgeven ging ook dochtertje Teddy opvallen, dus die dacht dat er iets heel ergs met haar moeder aan de hand was. Gelukkig is ‘t alleen maar om een goeie reden.

Bibi Breijman en Waylon zijn weer in verwachting: ‘Ons geheimpje’

Bibi is weer zwanger en is daar hartstikke blij mee. Als je twee kids hebt moet je ‘t hen natuurlijk ook gaan vertellen, hoe klein ze ook zijn. Teddy vond ‘t opvallend, hoe ziek haar moeder was. Dus na een bezoekje aan het ziekenhuis besloten Bibi en Waylon het toch maar te vertellen.

“Pakjesavond 💝 “gaat mama nu dood?” vroeg Tedje onwetend in deze derde HG ronde. Toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis, wilde we het haar toch maar alvast vertellen, elk emmertje is voor iets heel moois❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Chessie is ook heel blij 😂”, zo schrijft Bibi op Instagram.

‘Is het een meisje?’ vraagt haar dochtertje meteen. Zoontje Chester is wat minder enthousiast, op de vraag of hij het leuk vindt roept hij hard ‘Nee!’.

Niet zo’n lekkere start van 2023

Eerder dit jaar kwam Yvonne Coldeweijer met de onthulling dat Waylon vreemd zou zijn gegaan én ze had bewijs in de vorm van screenshots. Later ging Waylon door het stof en vertelde ‘demonen in zijn hoofd te hebben’. Beetje vaag, maar goed, dat was zijn uitleg. In de meest recente aflevering van Boerderij van Dorst legt hij, een beetje onder druk gezet door Raven, uit wat die demonen betekenen: “Weet je wat: fuck it. Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen waardoor het beneden gewoon niet meer lekker werkte. Weet je hoe fucked up dat is? Is geen excuus, verre van. Maar is wél het demoon waar ik het over had.”

Waylon bedroog Bibi tijdens de zwangerschap, maar uiteindelijk vonden ze elkaar weer terug en gaan ze het avontuur opnieuw aan. Laten we hopen dat hij het netjes houdt.

Bibi Breijman doet een boekje open over de periode na het vreemdgaan van Waylon in een emotionele video