Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrities 4 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Bibi Breijman doet een boekje open over de periode na het vreemdgaan van Waylon in een emotionele video

We weten allemaal dat Bibi Breijman een heftige periode achter de rug heeft. Vlak na de geboorte van haar zoontje Chester kwam het nieuws (op rumoerige wijze) naar buiten dat Waylon vreemd was gegaan. Dat is niet bepaald een fijne start van je kraamperiode. Op YouTube geeft ze in een eerlijke video aan hoe ze zich voelt.

Waar deze tijd normaal gesproken aan moet voelen als een ‘roze wolk’ – blijkt het nu meer een soort nachtmerrie te zijn. Althans, voor Bibi dan.

Bibi Breijman verwerkt het vreemdgaan van haar man Waylon in haar kraamperiode

Half juni lekte er foto’s van gesprekken uit waarop te lezen was dat Waylon het erg gezellig had met een andere dame.  In die berichten wordt ook nog eens pijnlijk duidelijk dat het niet alleen bij appen bleef, maar dat er ook echt afgesproken zou zijn. En dat allemaal terwijl Bibi nog zwanger was. Een enorme klap voor Bibi, die net bevallen was van hun zoontje Chester.

Waylon ziet in dat hij fout is geweest en gaat eventjes flink door het stof. Dat doet hij middels een post op zijn Instagram-kanaal: “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!”

Bibi doet een boekje open over de periode na het vreemdgaan van Waylon

Alhoewel ze Waylon al eerder door het stof haalde op Instagram, laat ze nu in een open en eerlijke foto op YouTube weten hoe ze zich echt heeft gevoeld in de afgelopen periode. Ze is het meest geraakt door de kleine Chester, die niet veel leuke momenten buiten heeft gehad. Dat had Bibi, als de liefdevolle moeder die ze is, graag anders gezien.

“Je bent verdrietig en je eerste reactie is een shock” vertelt Bibi over het moment dat ze achter Waylon’s vreemdgaan kwam. “Waar was ik? Wie ben jij? En vervolgens pleur je iemand het huis uit, maar dat lost helemaal niets van je vragen op. En ook niet van je verdriet, dan komt daar ook nog allemaal negativiteit bij van buitenaf.”

Bekijk de hele video hieronder.