Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 4 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Daten op het kamp – Harrie krijg zijn eigen datingsshow en deze dames doen eraan mee

Harrie Snijders a.k.a. HVK a.k.a. de dekhengst krijgt zijn eigen realityshowDaten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw!’. En dat beloofd natuurlijk weer een gezellige boel te worden. Harrie gaat opzoek naar zijn perfecte vrouw en dat kan natuurlijk maar op één plek: het woonwagenkamp. Vandaag stellen we de dames aan je voor die graag de dekhengst aan de haak slaan.

Dit keer gooit Harrie niet zomaar zijn hengel (of zwengel?) uit, maar zoekt hij naar een serieus liefje.

Deze dames doen mee aan Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw!

Maar liefst zestien dames doen een gooi naar HVK’s onvoorwaardelijke liefde in deze nieuwe datingshow die zich geheel afspeelt op… het kamp! En wie date met iemand op het kamp, date met het hele kamp. Daarom zijn ook Harrie’s oma, zus, moeder en vader allemaal van de partij en kijken mee over Harrie’s schouder om de juiste match voor hem te vinden.

Ook Harrie begrijpt dat een zoektocht naar ware liefde voor iemand met als bijnaam ‘dekhengst’ voor scheve blikken kan zorgen, desalniettemin begint de DJ / ondernemer / influencer 100% serieus aan dit avontuur. Want bij een, naar eigen zeggen, ‘écht serieus vrouwtje’ is hij in een relatie de trouwste hond die er is…

Vandaag zijn alle deelneemster bekend gemaakt en daar zitten een hoop mooie dames voor onze Harrie bij. Tussen heel veel aanmeldingen is een strenge selectie gemaakt van de beste matches voor Harrie en daar is de onderstaande verzameling aan vrouwelijk schoon uitgekomen. Wij stellen ze graag aan je voor.

TLC

Weet één van de dames dan eindelijk de beruchte hengst te temmen? Je ziet het in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Wij zijn benieuwd of Harrie nu dan écht zijn prinses gaat vinden.