Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Bijzondere onthulling: Waylon bedroog Bibi ‘uit paniek’ én door erectieproblemen

Waylon was te gast bij Raven in haar populaire programma Boerderij van Dorst en deed daar een aantal bijzondere onthullingen. Raven moest natuurlijk even vragen naar de pijnlijke gebeurtenissen rondom zijn relatie. Hij bedroog eerder dit jaar zijn vriendin Bibi terwijl ze zwanger was van hun tweede kindje. Eén van de redenen? ‘Het werkte niet zo lekker meer daar beneden’.

Waylon bedroog Bibi uit paniek

Eerder dit jaar kwam Yvonne Coldeweijer met de onthulling dat Waylon vreemd zou zijn gegaan én ze had bewijs in de vorm van screenshots. Later ging Waylon door het stof en vertelde ‘demonen in zijn hoofd te hebben’. Beetje vaag, maar goed, dat was zijn uitleg. In de meest recente aflevering van Boerderij van Dorst legt hij, een beetje onder druk gezet door Raven, uit wat die demonen betekenen: “Weet je wat: fuck it. Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen waardoor het beneden gewoon niet meer lekker werkte. Weet je hoe fucked up dat is? Is geen excuus, verre van. Maar is wél het demoon waar ik het over had.”

Trending op Twitter

Hij liet dan ook weten ‘uit paniek’ te hebben gehandeld. Uhhhh.. ff testen blijkbaar? “Het is heel heftig om als man te ervaren ‘hey fuck, m’n shit werkt niet. Wat de fuck is er aan de hand?’ Het meest mannelijke wat je bezit, dat kan je op dat moment niet delen. Ik ben gewoon een tyfuslul geweest, die een ongelofelijk stomme fout heeft gemaakt. Die een probleem dat hij had is gaan oplossen met iets wat nog een veel groter probleem heeft veroorzaakt.”

De hashtag #boerderijvandorst is nu dan ook trending en dat komt voornamelijk door het ‘optreden’ van Waylon. Kijkers hebben heel wat te zeggen.. en de meningen zijn verdeeld.

Gewoon Willem

Eerder dit jaar veranderde hij z’n naam in Willem – wat ook zijn officiele naam is. “Mijn naam is Willem, voor de mensen die dat nog niet wisten. Waylon dat was ooit, hij heeft stomme dingen gedaan. Dus gewoon Willem is beter,” legde hij destijds uit.

Jaimie Vaes vertelt in Boerderij van Dorst over relatieproblemen: ‘Ik woog nog maar 45 kilo’