Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 31 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Jaimie Vaes vertelt in Boerderij van Dorst over relatieproblemen: ‘Ik woog nog maar 45 kilo’

Jaimie Vaes was gisteren te gast in het programma ‘Boerderij van Dorst’, gepresenteerd door Raven. Naast Jaimie was ook Israël van Dorsten te zien, één van de kinderen van Ruinerworld. Jaimie vertelde over haar relatie met Lil Kleine en over hoe ze zich toen heeft gevoeld. Ze was eerder nog nooit zo open over de gevolgen van al deze relatiestress.

Jaimie Vaes openhartig

Dat Vaes geen makkelijke periode achter de rug heeft dat is duidelijk. Inmiddels heeft ze haar leven weer goed op de rit, maar ze is wel door een diep dal gedaan, zo vertelt ze aan Raven: “Ik had geen zin om te eten van de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond.”

Ook laat ze weten hoe ze zich precies voelde toen ze nog wél in de relatie zat. Ze kende vooral veel schaamte: “Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je gegeneerd. Ik voelde me dan gegeneerd terwijl híj zich zou moeten schamen. Dat was niet het beeld dat naar buiten kwam, want ik deed er ook aan mee. Ik heb een vriendin die zat in een vergelijkbare situatie, maar ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel.”

Bekijk de hele aflevering hier terug.

Heftig jaar

De wereld van Jaimie Vaes stond begin 2022 totaal op z’n kop toen de camerabeelden van een incident met haar ex naar buiten kwamen. Maar na een roerige periode die volgde, pakt ze haar leven weer met frisse moed op. In het derde seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+ zien we hoe Jaimie het heft in eigen handen neemt en verder bouwt aan een mooi leven voor haar en zoontje Lío. Wij spraken Jaimie en ze vertelt ons hoe het nu met haar gaat en wat haar plannen zijn voor de toekomst. Lees het hele interview hier.

Stay hydrated: 6 tekenen die erop wijzen dat je te weinig water drinkt