Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 5 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Giftguides voor elk budget: de nieuwste feestcollectie Charlotte Tilbury

Het duurt nog wel eventjes voordat het kerst is, maar toch kunnen we het niet laten om alvast te kijken naar alle prachtige feestcollecties die nu al gelanceerd worden. Zo ook Charlotte Tilbury, het make-upmerk wat sowieso al feestelijk aanvoelt.

De holiday collectie van Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury onthulde zojuist haar feestcollectie en die willen we je niet onthouden. Ze hierbij de nadruk op de glamour, schoonheid en euforische energie van de feestdagen. De producten zijn de perfecte cadeaus voor elke make-upliefhebber (je hier niet fout mee gaan, take notes boys!) en in deze collectie zitten onder andere de Pillow Talk Icons, de Airbrush Collection, Sensation Beauty Light Wands en de Magic Cream.

Bekijk de hele feestcollectie van Charlotte Tilbury hier.

Rocket Man goes beauty

Voor de campagne van dit jaar werkt Charlotte Tilbury samen met niemand minder dan Elton John. Als officiële founding beauty partner van The Rocket Fund, powered by The Elton John Aids Foundation, schijnt Charlotte’s campagne licht op hun missie om aids overal tegen te gaan en verspreidt hierbij een boodschap van liefde, vreugde en acceptatie.

Voor elk budget is er ook wat te vinden, dus wat je gewenste bedrag ook is het zit er vast bij. Om het wat makkelijker te maken zullen we je wat lijstjes meegeven:

 

 

Happy shopping!

Quiet luxury in het najaar: dit zijn de mooiste trenchcoats voor in de herfst