Emma Toussain
Emma Toussain Food 4 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

De Action verkoopt deze week een Airfryer voor nog geen 40 euro

Voor alle koopjesjagers onder ons: ren naar de Action! Of, ren ‘digitaal’ naar de website van de Action, want deze week koop je daar een Airfryer en die is nog geen veertig euro. Ja, echt. Dat wordt lekker bakken!

Heb je nog geen Airfryer? Wordt hoog tijd

Een airfryer is een keukenapparaat dat hete lucht circuleert om voedsel te bereiden. Het werkt op een vergelijkbare manier als een heteluchtoven, maar dan compacter en met een krachtigere luchtcirculatie. Dit keukenapparaat heeft de mogelijkheid om voedsel knapperig te maken zonder te bakken in olie, wat betekent dat je kunt genieten van de smaak en textuur van gefrituurd voedsel met veel minder vet. En dát is precies wat je wil. Gefrituurd eten maar zonder vet. Kom maar door met die frikandellen.

Vaak gaat ‘t ‘frituren’ ook nog eens razendsnel én je hebt geen gore lucht in je huis of schuur.

Nu kan je er dus eentje op de kop tikken voor €39,95. De Smartfryer XL heet ‘ie.

Action Airfryer
Action

Met dit XL-formaat maak je extra veel, dus je kunt je hele vriendengroep uitnodigen, geen probleem. Op het  scherm stel je in wat voor lekkernij je wilt bereiden. Ga je voor friet, kip of toch pizza? Eigenlijk kan er heel veel. Je kunt zelfs een ei bakken in zo’n airfryer. De temperatuur is in te stellen tot wel 200 °C, terwijl de buitenkant koel blijft. Scheelt toch weer, brand je jezelf niet.

Chicken tendies

Heb je eenmaal zo’n ding in huis? Dan wil je ‘m natuurlijk ook wel meteen goed gebruiken. Door iets lekkers te maken, of zo. Denk aan heerlijke chicken tenders met sweet chilisaus, jaaaaaaa die zijn nu wel heel erg binnen handbereik. En dus niet in olie gebakken! Wil je weten hoe je chicken tenders uit de airfryer maakt?

Heel TikTok maakt de perfecte slick back bun met dít product van de Action