Emma Toussain
Emma Toussain Haar 4 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Snel kopen: The Ordinary heeft dus blijkbaar een bizar goed wimperserum

We willen allemaal door ‘t leven met de mooiste en langste wimpers, maar dat is helaas niet zo makkelijk. Niet iedereen heeft ze van nature én daarnaast raken ze ook nog eens beschadigd door wrijving, krullen of plukken. Nu hebben we blijkbaar zitten slapen op de oplossing: een wimperserum.

The Ordinary heeft dus blijkbaar een bizar goed wimperserum

We snappen ook wel dat wimperserums niet nieuw zijn en dat sommige ook écht resultaat boeken. Maar vaak is ‘t lastig om door alle bomen het bos nog te zien. Welk serum werkt echt goed? Nou, blijkbaar is het Multi-Peptide Lash and Brow Serum van The Ordinary heel erg goed. En ja je leest het goed: een wimper-en wenkbrauwserum in één dus je pakt gelijk al je oogharen aan.

Dit serum is gemaakt om je wenkbrauwen en wimpers voller en gezonder te maken. Er zitten 11 actieve ingrediënten, inclusief vier peptide en een reeks aan natuurlijke extracten. We zullen je niet vervelen met de scheikundige inhoud en werking, maar het helpt gezamenlijk om de haargroei te stimuleren en om je haartjes te beschermen.

Na vier weken zie je al resultaat, dus dat betekent dat je een maandje moet volhouden. Dat is te overzien toch?

TikTokkers zijn ook ontzettend enthousiast over dit serum.

@millennialrx

Review of The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum #pharmacist #pharmacy #theordinary #lashserum #latisse #eyelashes #eyebrows #trending #millennialrx

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

@trulue

THESE RESULTS ARE SOOO GOOD!! The before and after is proof!😍 #lashserum #viralmakeup #fypシ #lashes

♬ Awkward Silence – The Elevator Music Jazz Trio

@angiewangg

can’t believe Ive been consistent; 9 days in. results at the end 💖 @theordinary #lashandbrowserum #theordinary #browgrowth #lashgrowth #theordinarylashserum

♬ Players – Coi Leray

Kijk even hoe goed dit blijkbaar werkt?

Roze serum voor je huidbarrière

Skincaremerk The Ordinary heeft ook een beschermend serum uitgebracht in een knalroze kleur. Ja, dat betekent dus ook dat je dat roze serum gewoon op je gezicht smeert. Wij probeerden het uit en no worries: na even smeren zag je daar niks meer van. Het serum heeft als grootste taak het beschermen van de huidbarrière. Het is belangrijk dat deze gezond is, omdat deze barrière je huid beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Blijkbaar shop je in déze designer outlet YSL-laarzen voor nog geen tweehonderd euro