Emma Toussain
Emma Toussain Reality 30 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Benjamin uit Winter Vol Liefde ontvangt een hele bijzondere gast en we kennen haar allemaal

Benjamin Willemsen woont op 2000 meter hoogte in een skigebied in Zwitserland. Elke ochtend wordt hij wakker met een prachtig uitzicht en hij start zijn dag het liefst in de zon op de piste. Benjamin werkt in de horeca, is spontaan, avontuurlijk, zorgzaam, betrouwbaar en is een levensgenieter.. maar dat moet wel met een goeie vent, niet zo maar iemand.

Hij vindt niet zijn soulmate in het programma Winter Vol Liefde, maar dat betekent niet dat hij alleen is daar op de berg. Hij krijgt regelmatig visite en nu duikt er wel een heel bekend gezicht op.

Winter Vol Liefde-Benjamin mist één lichaamsdeel al sinds geboorte

Benjamin heeft bezoek

Het is Anna! Je weet wel, die liefdeskandidaat van Bram uit B&B Vol Liefde. Anna woont zelf in Zweden dus die is de kou wel gewend, maar ze is nu in Zwitserland. “Ze is snowboard leraar in Wallis en had deze week training in Aletsch Arena”, zo laat Benjamin weten via zijn Instagram Stories. Ook plaatst hij een gezellige foto van hen twee. Eerder vroeg hij zijn volgers te raden wie er bij hem op bezoek was en de winnaar zou een biertje krijgen. Niet gelukt, Anna bleek een moeilijke!

Anna
@benjaminwillemsen

Dat het voor Benjamin niet héél soepel ging tijdens zijn zoektocht naar liefde, was duidelijk. Hij was het meest geïnteresseerd in Joshua, maar dat bleek ook meteen wat toxic te zijn. Joshua was namelijk al in love en wilde alleen maar bij Benjamin zijn en wilde graag alles onder controle hebben.  Aan het einde van het programma kan Benjamin het niet langer aan en gaat tegen Joshua zeggen wat hij van hem vindt.

“Jij kunt je niet aanpassen aan een ander,” zo stelt Benjamin. “En jij wil het graag hebben zoals jij het wilt hebben. Jij bent daarin heel dominant en ik gebruik het woord liever niet maar een beetje manipulatief. En ik vind dat ook een dikke middelvinger naar mij toe, dat is gewoon hoe je bent.” Ouch! Uiteindelijk ging Joshua naar huis en bleef Benjamin opgelucht achter.

Leuk voor hem, minder voor ons: Ed Westwick is verloofd