Renée
Renée Love & Seks 25 sep 2018
Leestijd: 3 minuten

Pijpen voor gevorderden: 7 tips voor de perfecte blowjob

Als er één ding is waar een man geen nee tegen zegt, dan is het wel wanneer jij op je knieën gaat om hem te pijpen. Omdat er altijd ruimte is voor verbetering deelt Beautify zeven tips met je. Wedden dat hij hierna helemaal geen genoeg meer van je krijgt?

Tips om nog beter te pijpen

Iedereen kan pijpen, maar er is altijd nog een verschil tussen pijpen en goed kunnen pijpen. Je weet dat je geen tanden moet gebruiken. Maar verder? Goed pijpen doe je zo:

1. Een penis wordt niet vanzelf nat, dus help een beetje

Eén van de beste tips die je kunt krijgen vóór je ook maar iets in je mond steekt, is je beseffen dat een penis even natgemaakt moet worden. Waarom? Omdat het geen vagina is die nat wordt.

Er bestaat bijna niet zoiets als te veel speeksel. Nu hoef je niet als één of andere pornomeid zijn penis onder te spugen, maar wees ook niet te zuinig.

2. Vergeet de ballen niet tijdens het pijpen

Je maakt een man echt gelukkig als je tijdens het pijpen zijn ballen erbij betrekt. Want hé, zijn piemel is niet het enige waar je aan hoeft te zuigen.

Lik, zuig of streel zijn ballen en hij is in de zevende hemel.

3. Focus je verder veel op de eikel

Het gevoeligste deel van je vagina is je clitoris. Bij de man is dit een eikel. Daarom is het voor hem heel prettig als je bij het pijpen zijn eikel de nodige aandacht geeft.

Ja, je kunt naar beneden gaan en zijn schacht plezieren, maar uiteindelijk draait het om het topje.

Mannendossier: 6 x wat mannen denken als je hem pijpt

4. Gebruik je tong tijdens het pijpen

Nu we het toch over zijn eikel hebben: gebruik je tong. De rand van de eikel is heel gevoelig en als je je tong op de juiste manier gebruikt voelt hij een waanzinnige sensatie.

Zo kun je letterlijk je tong er langs halen, eraan likken met een platte tong of tijdens de op en neer-beweging je tong over de eikel halen. Wees creatief.

5. Zuigen vinden ze fijn

Zuigen tot je letterlijk kramp in je kaken krijgt is voor jou niet heel chill. Toch doe je een man een enorm plezier als je niet alleen maar je mond om zijn penis houdt tijdens het pijpen, maar ook erbij zuigt.

De kunst is hierbij om een fijne middenweg te vinden tussen het likken, zuigen en andere pijpskills die je in de strijd gooit.

6. Door te kreunen laat je hem weten dat jij het ook leuk vindt

Niets mis met een beetje kreunen. Let op, kreun alleen als je het meent. Het geeft voor hem in ieder geval aan dat hij niet de enige is die pijpen – of in zijn geval, gepijpt worden – fijn vindt.

Bovendien kun je met zachtjes kreunen hem naar zijn hoogtepunt brengen – als dat je doel is. Pijpen is in veel gevallen natuurlijk ook onderdeel van voorspel.

7. Er is niets mis met deepthroaten

Deepthroaten doe je alleen als je dat wil en je op je gemak voelt bij een man. Maar mocht je zo ver gaan, dan doe je een man daar veel plezier mee.

Ze voelen zich namelijk oppermachtig als zijn penis tijdens het pijpen voor een groot deel in jouw mond past. Terwijl jij stiekem gewoon de touwtjes in handen hebt.

Daarnaast is er iets aan het kokhals geluid wat hij enorm sexy vindt. Waarom weten we niet, maar blijkbaar werken mannen nu eenmaal zo.

Wil je een poging tot deepthroaten doen?

NSFW: met deze tips leer je deepthroaten als een baas