Redactie
Redactie Love & Seks 10 jul 2020
Leestijd: 3 minuten

12 rare en asociale dingen die je echt alleen met je beste vriendin doet

Je beste vriendin en jij zijn als twee handen op één buik. De yin bij haar yang. Er is geen één persoon waarbij je met alles in je leven terecht kunt. Sterker nog, jullie voelen je zo op je gemak bij elkaar dat jullie heel wat rare dingen doen.

Om te weten of je écht beste vriendinnen bent is dit lijstje een handige maatstaf. Hoe meer rare dingen jij met je beste vriendin doet, hoe langer jullie vriendinnen blijven.

Rare dingen die je met je beste vriendin doet

Om te kijken hoe ‘raar’ en close je dus met je allerbeste vriendin bent, hebben we een mooi lijstje voor je samengesteld.

1. In codetaal praten

Eén ding is zeker: jullie hebben je eigen woorden die je gebruikt. Die woorden snappen jullie. Het is soms zelfs zo erg dat jullie een codenaam hebben voor iemand, zodat diegene niet weet dat je over die persoon praat. Heel erg en echt niet volwassen, maar jullie hebben dat echt wel een keer gedaan.

2. Onderkin selfies sturen

Ben je wel beste vriendinnen als je niet onwijs lelijke foto’s naar elkaar hebt gestuurd? Nog een reden om vriendinnen te blijven, want het is hartstikke goed chantagemateriaal.

3. Nog meer alcohol geven als ze dronken is

Je zou je vriendin nooit comadronken voeren, maar je hebt heus weleens nóg een shotje gegeven terwijl ze er al af lag. Niet iets waar je trots op bent, maar wel nog iets waar jullie het nog steeds over hebben.

4. Bellen op de wc

Als jullie bellen dan bellen jullie het liefst uren achter elkaar. Zo is het meer dan eens voorgekomen dat je ondertussen gewoon naar de wc bent gegaan, zodat je het gesprek niet hoefde te beëindigen.

5. Boeren laten in elkaars bijzijn

Samen hebben jullie als beste vriendinnen al zoveel meegemaakt dat je compleet jezelf kunt zijn. Het is inmiddels een sport geworden wie de hardste boer kan laten. Chic.

6. Vieze filmpjes kijken (hallo, puisten!)

Je beste vriendin en jij zijn geobsedeerd door vieze filmpjes kijken op Facebook en elkaar daarin taggen.

7. Nog een stapje verder: elkaars puisten uitknijpen

Zodra je maar een wit kopje bij elkaar ziet, zitten jullie er meteen bovenop. Je bent zo hecht met elkaar dat je zelfs elkaars puisten uitknijpt. Dan wéét je dat je echt vriendinnen voor het leven bent.

8. In gekke accenten praten

Als jij jezelf bent komt de gekste kant in jou naar boven. Je vindt het heerlijk om in rare, niet bestaande accenten met je beste vriendin te praten. En hoe slechter je Engels praat tegen elkaar, hoe harder jullie lachen.

9. Aan elkaar ruiken

Soms wil je even checken of je nog wel lekker ruikt. Om dan zeker te weten dat er inderdaad geen zweempje zweet te ruiken is, vraag je even je beste vriendinnetje om een check te doen. Zo sniffen jullie wel vaker aan elkaar.

10. Met elkaar afspreken in een slobberoutfit

Spreek je met je allerbeste vriendin thuis af? Dan weet je dat je met je haar omhoog in je slobberoutfit aan kunt bellen. Geen haar op jullie hoofd die eraan denkt om extra moeite te doen. Dit is jullie chill avond.

11. Veel te hard lachen in het openbaar

Het is een gave om elkaar super hard te laten lachen. Dat doen jullie bewust en onbewust vaak in het openbaar. Zodra jullie eenmaal beginnen zijn jullie niet meer te stoppen, waardoor mensen jullie vaak boos aankijken. Oeps.

12. Haar overtuigen om ongezond te eten

De ene week hebben jullie de ambities om fit girls te worden, de volgende week heb je zin in McDonald’s en overtuig je je beste vriendin om mee te gaan. Dat is nu eenmaal het effect dat jullie op elkaar hebben.

Dit vind je ook leuk om te lezen: