Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 10 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de leukste browbars van Nederland

Of je nu nog een browbar virgin bent of al jaren ervaring hebt: het is altijd leuk om nieuwe adresjes te ontdekken. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met onze favoriete browbars door het land.

De leukste browbars

Als je in de buurt bent mag een bezoekje aan deze salons niet ontbreken.

1. Browstories, Haarlem

Net geopend, maar nu al een succes. De meiden van Browstories staan klaar om jou te voorzien van wenkies on fleek. Met veel enthousiasme, lekkere muziek en stylish interieur voelt het als thuiskomen. Ook scoor je er naast een behandeling ook nog leuke goodies zoals geurkaarsen en muurprints.

2. IBrowbar, Amsterdam

Bij de IBrowbar in onze hoofdstad voorzien ze je graag van mooie brows. Ze werken hier met de threading-techniek waarbij haartjes doormiddel van draadjes worden verwijderd. Klinkt pijnlijker dan het is en is veel zachter voor de huid dan waxen.

3. The Brow Boss, Utrecht

Deze stoere salon weet wel raad met jouw wenkbrauwen en wimpers. Het kleine team is superprofessioneel en helpt jouw graag: of het nu gaat om liften of shapen. Want hier geldt: brows zijn de boss! Mocht het dichterbij zijn: ze hebben ook een salon in Geldermalsen.

4. Backstage Brows, Rotterdam

Midden in het centrum van Roffa zit Backstage Brows. Geen enkele wenkbrauw is hetzelfde en daar weten ze hier alles van. Ze werken namelijk altijd op basis van je gezichtsvorm. Ook fijn: ze zijn doordeweeks tot acht uur geopend. Kun je na werktijd ook nog even binnenwippen.

5. Wauwbrow, Tilburg

Deze salon is nog geen jaar open en nu al een succes. Want ook in het zuiden van ons land wil iedereen mooie brows natuurlijk. Het knusse interieur en persoonlijke advies zorgen ervoor dat Wauwbrow niet in het rijtje van leukste browbars mag ontbreken.

6. De Blow Dry Brow Bar, Amsterdam

Naast het feit dat je wenkbrauwen hier perfect geshaped worden, kun je hier ook terecht voor facials, de kapper en visagie. Je hoeft lekker geen afspraken te maken bij verschillende salons maar je kan je heerlijk laten verwennen onder één dak. Hoe handig is dat?

Lees ook: