Renée
Renée Love & Seks 11 nov 2019
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de 11 dingen die álleen beste vriendinnen voor elkaar doen

Als je denkt aan een leven zonder je beste vriendin, dan voel je je hart breken. Het is onmogelijk om na jarenlange vriendschap ineens je eigen weg te gaan. Nee, jullie zijn nu zo geïnvesteerd in elkaars levens, dat jullie er altijd voor elkaar zullen zijn. Sterker nog, er zijn dingen die jullie als beste vriendinnen álleen voor elkaar over hebben.

Het is tijd om die lieve vriendin van jou in het zonnetje te zetten. Deel dit artikel snel met haar, want de volgende dingen doen jullie als besties echt alleen voor elkaar.

De dingen die beste vriendinnen echt alleen voor elkaar doen

Ben je wel beste vriendinnen als jullie de volgende dingen niet doen? Dát zou pas een goede vraag zijn. Maar maak je geen zorgen, als je een BFF hebt herken je dit als geen ander.

1. Jullie vertellen alleen elkaar je diepste geheimen

Er zijn een paar dingen in je leven die echt niemand weet. Behalve je beste vriendin dan. Verder komt nóóit iemand hierachter, want deze geheimen nemen jullie mee je graf in.

2. Jullie staan altijd achter elkaar, zelfs als je het er niet mee eens bent

Als beste vriendinnen steunen jullie elkaar altijd. Zelfs als je weet dat je vriendin hier misschien een fout maakt. Het is nu eenmaal een ongeschreven regel om ervoor elkaar te zijn in iedere situatie.

3. Jullie delen nóóit een foto als één van jullie er niet zo mooi op staat

Je hebt weleens een fleeky foto met een groep gemaakt. Jij ziet er fantastisch uit, maar voor de rest is het niet echt hun beste foto ooit. Toch plaats je ‘m. Met je beste vriendin zou je dit nooit doen. Jullie moeten allebei tevreden zijn met de foto voordat het met de wereld gedeeld wordt.

4. Jullie helpen elkaar in ongemakkelijke situaties

Gebeurt er iets héél ongemakkelijks en heb je er zelf niks mee te maken? Dan trek je je handen eraf en ga je snel weg uit de situatie. Als je beste vriendin hierbij betrokken is doe je dat niet. Je helpt haar altijd om zo snel mogelijk uit deze zeer gênante situatie weg te krijgen.

5. Jullie vertellen elkaar wanneer de ander stinkt

Je hebt van die dagen waarop je compleet door je deodorant heen zweet. Het gevolg? Je stink naar zweet, maar soms weet je het zelf nog niet. Als beste vriendinnen geven jullie elkaar altijd even een heads up. Tegen andere mensen zou je nooit zeggen dat ze wat deo kunnen gebruiken, bij haar wel.

6. Jullie laten het weten als een outfit echt niet kan

Je beste vriendin is natuurlijk niet de enige persoon die je een compliment geeft over een leuke outfit. Dat doe je bij anderen ook. Maar wat je niet zegt, is wanneer een lookje haar echt niet mooi staat.

7. Jullie vragen elkaar om een ex of crush te volgen op social om even poolshoogte te nemen

Ja, jullie zijn volwassen. En ja, het is een tikkeltje kinderachtig om aan je beste vriendin te vragen of ze je ex of je crush wil volgen op social media zodat jullie even kunnen stalken. Maar toch doen jullie het. Daar heb je een bestie voor.

8. Jullie willen voor elkaar letterlijk honderden foto’s maken tot er één goede bij zit

Vragen jullie aan elkaar om een leuke foto te maken? Dan geef je echt niet op tot dé foto erbij zit. Bij ieder ander persoon zou je echt niet zo lang shooten, maar voor je BFF heb je dat natuurlijk wel over.

9. Jullie kunnen extreem eerlijk tegen elkaar zijn

Mensen denken vaak dat ze heel eerlijk zijn, maar hoe eerlijk en direct ben je echt? Eén ding is in ieder geval zeker: omdat je beste vriendin en jij heel erg comfortabel zijn bij elkaar, durven jullie elkaar wel te vertellen waar het op staat.

10. Jullie zoeken alles uit over elkaars nieuwe liefde

Je bent helemaal in de zevende hemel met je nieuwe liefde. Je beste vriendin is blij voor je, maar omdat jullie bijna dezelfde persoon zijn, weet je ook wat ze aan het doen is. Research. Onderzoek om te kijken of die nieuwe lover van jou wel goed genoeg voor je is. Andersom doe jij hetzelfde.

11. Jullie weten elkaars telefoonnummer

Nu de vaste lijn plaats heeft gemaakt voor een smartphone, heb je meer getallen om te onthouden als het gaat om telefoonnummers. Zeg eens eerlijk: hoeveel telefoonnummers ken je nu echt uit je hoofd naast je eigen nummer? Wij weten het antwoord: in ieder geval die van je beste vriendin.

Meer over vriendschap: