Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Binnenkort een festival? Dan wil jij deze glitter eyeliner-trend zeker proberen

Overal waar je kijkt vliegen de make-uptrend je om de oren. Vooral voor festivals pakken mensen flink uit en dit laten ze maar al te graag op Instagram en TikTok zien. Zo gaat er nu een nieuwe eyeliner-trend viraal en wij zijn obsessed. Deze eyeliner-trend is namelijk eyeliner gemaakt van glitters. Wie wil dat nou niet op zijn ogen?

Deze trend wil je direct proberen!

Eyelinertrend

Als je veel op social media te vinden bent, weet je dat Instagram en TikTok helemaal vol staan met make-uptrends. Zo weten we precies hoe we Maybelline Tattoo Brow als semi-permanente lipliner kunnen gebruiken en is sun-kissed blush dé It-girl make-uptrend van deze zomer.

Naast al deze geweldige make-uptrends is er één product die weer helemaal terug van weggeweest is. Eyeliner is op dit moment namelijk populairder dan ooit en dan hebben we het allang niet meer alleen over een zwarte wing. Eyeliner wordt op Instagram en TikTok namelijk in elke kleur die je maar kunt bedenken gebruikt en nu is er weer een nieuwe trend bijgekomen.

Glitter eyeliner

Als je normale eyeliner al geweldig vindt, word je sowieso helemaal obsessed met deze nieuwe eyelinertrend. Onze Instagram-feed staat namelijk helemaal vol met eyeliner die gemaakt is van glitters. Ja, dat hoor je goed. Het uiterlijk van je eyeliner kan je zelf kiezen, want de opties zijn eindeloos. Zo kan je een vleugje glitter toevoegen of gaan voor de totale disco-diva look.

De Franse visagist Violette zegt dat een dunne wing het geheim is om de look modern te houden. “Op die manier krijg je een glans die het licht echt weerkaatst – het is metaalachtig, erg gepigmenteerd en als een klein laagje om de kleur op te zetten,” zegt ze. Als jij binnenkort nog een feestje hebt, is dit de perfecte eyelinertrend om uit te proberen. Wij zetten onze favoriete looks voor je op een rij.

Maak je eigen look met deze glitter eyeliners:

1. NYX Glitter Goals Liquid – € 7,70

glitter eyeliner
Douglas

2. NYX Glitter Goals Liquid – € 10,19

Douglas