Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Virgin River-kijkers hebben allemaal dezelfde klacht over seizoen 4

Vorige week woensdag was het eindelijk zover. Toen verscheen het vierde seizoen van Virgin River eindelijk op Netflix en fans zijn direct gaan kijken. Seizoen 3 van de serie eindigde namelijk met een ongelofelijke cliffhanger en fans waren meer dan benieuwd hoe de serie verder ging. Nu ze het vierde seizoen hebben uitgekeken gaan fans massaal naar Twitter om de serie te bespreken.

Ze hebben allemaal dezelfde klacht.

Virgin River seizoen 4

Aan het einde van seizoen 3 kwam Mel erachter dat ze zwanger was, maar ze wist niet wie de vader was: haar overleden echtgenoot Mark of haar nieuwe partner Jack. Dat punt is precies waar seizoen 4 van Virgin River begint en fans willen allemaal antwoord op de vraag: wie is de vader van Mel’s ongeboren baby?

Nu lijkt het erop dat fans hier eindelijk antwoord op krijgen, maar Virgin River zal Virgin River niet zijn als er niet een plottwist in het seizoen verwerkt zou zitten. Fans van de serie waren namelijk ontzettend blij toen vorige week het vierde seizoen op Netflix verscheen, maar zijn sindsdien massaal naar social media gegaan met dezelfde klacht.

Dit zijn de beste series en films om in juli op Netflix te kijken

Reactie

*Spoiler alert* Aan het einde van seizoen 4 komen fans erachter dat de vader van Mel’s ongeboren baby Jack is. Dit terwijl Charmaine onthult dat Jack niet de vader is van haar tweeling. Maar voordat fans al dit nieuws ook maar een beetje kunnen verwerken wordt het seizoen in klassieke Virgin River-stijl daar afgebroken en weten kijkers niet wie wel de vader is van de tweeling van Charmaine.

Hier zijn kijkers niet bepaald blij mee en ze zijn niet bang om dit op Twitter te laten weten. Zo schrijft een fan: “!! This whole season had twists and bombshells. That ending though!😠 😳!! I have so many thoughts about it! 🙃 I love this show so much! It’s my comfort show🥺. #VirginRiver #VirginRiver4” Andere fans schrijven: “Virgin River S4, why are you doing this to me!? What a cliffhanger!” en “I’m tired of virgin river leaving us on a cliffhanger for the last episode.”