Demi Rutten
Demi Rutten Life 22 mrt 2021
Leestijd: 4 minuten

Gewaagd: deze BN’ers lieten een tatoeage zetten voor hun lover

Hoe vaak zien we het wel niet gebeuren: een super verliefd stel neemt schattige tatoeages van elkaars naam, geboortedatum, sterrenbeeld, noem maar op. Dit lijkt heel leuk en super verstandig op dat moment, tot de relatie uitgaat. Shocker, dat gebeurt best vaak, en we zien het regelmatig gebeuren bij BN’ers. Deze BN’ers lieten een tatoeage zetten voor hun geliefde.

Eén van deze namen kunnen we allemaal al wel raden (kuch André kuch).

Deze BN’ers namen tatoeages voor hun lover

Je zou denken dat iedereen ondertussen snapt dat een tatoeage nemen voor je lover, zeker als je pas 2 maanden samen bent, niet al te slim is. Relaties kunnen heel makkelijk om allerlei redenen uitgaan, maar een tatoeage verwijder je niet zomaar van je huid.

Gelukkig hebben we altijd nog onze BN’ers, die deze fout graag maken zodat wij ervan kunnen leren. (Disclaimer: er is niks mis met een tatoeage nemen voor je lover, als je er maar heeeeeeel goed over nadenkt en you know, langer dan 3 dagen samen bent.)

1.André Hazes

Hoe kunnen we ook anders beginnen dat met de koning van de relatie-tattoos: André hazes. We weten allemaal hoe wisselend zijn liefdesleven is, dus je raadt het al, dat betekent veel tatoeages die hij beter niet had kunnen nemen.

Het begon natuurlijk met de tatoeage van de naam van Monique. Deze liet hij weglaseren toen het vorig jaar uitging en hij een relatie kreeg met Bridget Maasland. Je zou denken dat hij daarvan heeft geleerd, maar nee.

André neemt namelijk tijdens zijn relatie met Bridget een tatoeage van de Brooklyn Bridge. Bridge-Bridget, you get it. We weten allemaal dat deze relatie ook geen standhield, en hoewel hij nooit heeft toegegeven dat de Brooklyn Bridge tatoeage voor Bridget was, heeft hij wel aangegeven spijt te hebben van de tattoo.

Stopt het daar? Nope. In december 2020 verloofde André zich met Monique, en liet vervolgens de verlovingsdatum groot in zijn nek tatoeëren. We weten ondertussen allemaal dat deze relatie ook weer over is, dus wij zijn heel benieuwd wat hij gaat doen met die datum in zijn nek.

2. Gregory van der Wiel en Rose Bertram

Dit stelletje is iets succesvoller. Voetballer Gregory van der Wiel en model Rose Bertram zijn nog altijd gelukkig samen en kregen in februari zelfs hun tweede kindje.

De twee zijn al 8 jaar samen en vereeuwigden hun liefde in 2016 met een tatoeage. Ze kozen voor het zinnetje ‘To infinity and beyond’. Bij Gregory staat de zin op zijn borstkas en bij Rose op haar enkel. Hoe cute!

3. Roxeanne Hazes

Het lijkt in de familie te zitten, want ook Roxeanne heeft een tatoeage genomen voor haar vriend Erik (gelukkig deed hij zelf ook mee).

Zij heeft een E op haar vinger laten zetten, en hij een R. We geven toe, het is best schattig. Inmiddels heeft een stel ook al een tweede matching tattoo.

4. Barbie/ Samantha de Jong

Dat Samantha aka. Barbie niet al te slimme keuzes maakt, wisten we al. Ze komt regelmatig in het nieuws, en dan niet positief. Het hele drama met haar ex Gerrit was nog niet voorbij of ze zou alweer een andere vriend hebben, genaamd Gelmore.

De twee lijken super verliefd en dat besluiten ze te bezegelen met een tatoeage voor elkaar. Samantha heeft dan ook deze maand supergroot de naam Gelmore op haar decolleté laten zetten. Nu maar hopen dat de relatie standhoudt, want zo’n joekel weg laten laseren is geen pretje.

5. Arie en Romy Boomsma

Arie is niet vies van een beetje inkt op zijn lichaam, maar de speciaalste tatoeage die hij heeft is toch de naam van zijn vrouw Romy op zijn arm. Het stel heeft ook nog samen een matching tattoo van een Franse lelie.

6. Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder

Yolanthe was, na haar relatie met Jan Smit, heel lang gelukkig met voetballer Wesley Sneijder. Deze liefde liet ze bezegelen met (naast hun zoontje natuurlijk) een tatoeage.

Yolanthe liet een vertaling van ‘Ik dank god voor Wesley’ op haar lichaam tatoeëren als verjaardagscadeau voor haar man.

Wesley liet ook een tatoeage zetten voor zijn vrouw Yolanthe, namelijk een portret van haar gezicht op zijn torso. Ook heeft hij op zijn arm 2 ringen staan met hun trouwdatum erbij en op zijn andere arm de tekst ‘Ik hou van je x Yolanthe’ in haar handschrift.

Na een huwelijk van 9 jaar ging het stel in 2019 scheiden. Wesley grapte toen dat hij ging stoppen met voetballen en meer ging eten, zodat de tatoeage van Yolanthe’s gezicht onherkenbaar zou worden. Het weglaseren zou namelijk te pijnlijk zijn. Tja, spijt komt altijd achteraf.

Lees ook:  Het is wel permanent he?!: deze 10 uitspraken herken je als je tatoeages hebt