Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 25 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Boer Zoekt Vrouw-kijkers merken op: déze jongens laten Bernice glunderen

Yvon Jaspers volgt in het KRO-NCRV programma Boer zoekt vrouw Europa vijf geëmigreerde boeren in hun zoektocht naar liefde. In de vorige aflevering hebben de boeren ieder tien briefschrijvers uitgekozen voor de speeddates. De 23-jarige Bernice heeft géén ervaring met jongens en nu moet ze met 10 van hen op speeddate. Toch springen er wel een aantal uit, vinden de kijkers.

Zien we zelfs al iets opbloeien?!

Heeft Bernice haar prince charming al gevonden?

Het is dus tijd voor de speeddates! Nu ontmoeten de boeren hun potentiële liefdespartner. Piet, Claudia, Richard, Haico en Bernice zitten met een kookwekker klaar op een eigen, bijzondere locatie. Richard ontvangt zijn potentiële liefdes bijvoorbeeld in de binnentuin van de universiteit waar hij heeft gestudeerd en Piet in een dorpscafé in zijn geliefde Friesland.

Ze hebben alle vijf hun huiswerk gedaan en letten op verschillende punten. Voor de één is oogcontact heel belangrijk, de ander wil er tijdens de dates vooral achter komen of degene aan de andere kant van de tafel echt bereid is om te verhuizen.

Bernice ❤ …

Ook voor de briefschrijvers is het een spannende dag. Hoe maken ze indruk op hun boer? De één probeert het met complimenten, de ander geeft een boompje cadeau. Gedurende de dag delen ze hun ervaringen met Yvon. “Haar ogen zijn heel mooi. Dat vind ik het belangrijkste: dat je gelukkig wordt als je iemand aankijkt”, zegt een briefschrijver na zijn date met Bernice. Toch springen er twee jongens uit die er volgens de BZV-kijkers.

Uiteindelijk kiest Bernice deze twee heren dan ook uit voor het dagje weg, samen met nog een paar anderen. Dat zij deze heren (of nou ja, jongens misschien nog) zag zitten is dus een goed teken. En wat helemaal positief is: Bernice geeft aan hoop te hebben dat het goedkomt met de liefde. Als dat geen mooie uitspraak is!

Dit parfum zorgt gegarandeerd voor complimenten en verliefde blikken